Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gabriela Firea: Alti doi ministri din Cabinetul Tudose au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Rovana Plumb si Sevil Shhaideh

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea: Alti doi ministri din Cabinetul Tudose au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Rovana Plumb si Sevil Shhaideh

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a povestiti la o emisiune TV ca alti doi ministri ai PSD au vrut sa-si dea demisia la sedinta Comitetului Executiv al PSD de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ea s-a referit la ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate

Alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze, dupa sedinta CEx a PSD, de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si cel al Ap.

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb, a declarat primarul Gabriela Firea.

CUTREMUR in Guvernul lui Tudose! Alti doi MINISTRI au cerut sa DEMISIONEZE!

Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au demisionat joi dupa ce inca de la inceputul saptamanii trecute premierul Mihai Tudose a anuntat ca doreste eliminarea din guvern a ministrilor cu probleme.

Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb.

Alti doi ministri au cerut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Guvernul Romaniei era sa primeasca o lovitura mult mai dura decat cea pe care a suferit-o joi seara in sedinta de Comitet Executiv al PSD in care 3 ministri si-au depus demisia, si.

Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana ar fi vrut sa demisioneze din Guvern in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, spune Gabriela Firea

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primarul Capitalei, a declarat luni la Romania TV ca alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze din Guvernul Tudose joi, la sedinta Comitetului Executiv a PSD, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba despre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Gabriela Firea s-a suparat pe timpurile verbelor. Primarul general n-a tocat inca 118 milioane de euro, dar anunta ca ii va toca. La cine vor ajunge banii

Dupa ce Adevarul a scris ca Primaria Capitalei a tocat peste 118 milioane de euro pe cele 22 de noi firme infiintate, Gabriela Firea a trimis un drept la replica in care principalul argument e urmatorul: banii n-au fost cheltuiti inca dar vor fi. in realitate, e doar o problema de zile pana cand noile companii vor fi alimentate cu bani publici.

Medicul Ioan Lascar si alti fosti sefi din Spitalul Floreasca, trimisi in judecata de DNA

Medicul Ioan Lascar si alti fosti sefi din Spitalul Floreasca au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave in legatura cu dotarea Unitatii de arsi, informeaza procurorii prin intermediul unui comunicat de presa.

Politic show: Gabriela Firea s-a suparat pe timpurile verbelor. Primarul general n-a tocat inca 118 milioane de euro, dar anunta ca ii va toca; Comunicarea proasta, scuza perfecta pentru fiecare criza din PSD; Tariceanu si Dragnea nu au cele mai mari sal

Ancheta parlamentara pe dosarul deputatei PSD. Partidul lui Liviu Dragnea forteaza regulamentul in favoarea Rovanei Plumb. Parlamentarii PSD speculeaza la maximum portitele din Regulament pentru a o ajuta pe Rovana Plumb. Liviu Dragnea l-ar putea concura pe Klaus Iohannis la prezidentiale: 'Ar fi candidatul cu sanse reale sa castige'. PSD a castigat alegerile legislative categoric in 2016, dar Liviu Dragnea nu s-a putut inscauna in functia de premier pentru ca are o condamnare definitiva in justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )