Libnet.ro
UNICEF

10:31

Liviu Dragnea a decis. Sevil Shhaideh nu va face parte din viitorul Guvern

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a decis. Sevil Shhaideh nu va face parte din viitorul Guvern

Reuniunea traditionala a grupurilor parlamentare PSD, inainte de inceperea sesiunii Legislativului din luna februarie, va avea loc miercuri, a stabilit conducerea social-democratilor, dupa cum a anuntat. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea spune ca Sevil Shhaideh nu revine in Guvern, iar despre o functie pentru Mihai Tudose la Camera se va discuta in grupul PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Sevil Shhaideh nu revine in Guvern, iar despre o functie pentru fostul premier Mihai Tudose la Camera Deputatilor a spus ca se va discuta in grupul PSD, noteaza News. ro.

Florian Bodog nu va face parte din cabinetul Dancila: Am luat decizia sa nu-mi mai depun candidatura pentru un nou mandat la Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu isi doreste sa faca parte din viitorul guvern, informeaza Agerpres. Am luat decizia personala sa nu-mi depun candidatura.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare.

LIVETEXT Variantele de Guvern Dancila: Dragnea vrea un guvern cu trei vicepremieri / Ce nume noi se anunta in viitorul Executiv / Eugen Teodorovici la Finante

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va propune o varianta de guvern cu trei vicepremieri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, cei trei vor fi Paul Stanescu, Gratiela Gavrilescu si Viorel Stefan, care ar urma sa fie vicepremier fara portofoliu. O alta varianta de posibil vicepremier vehiculata in PSD este Ilan Laufer, ministru pentru mediui de afaceri. La ministerul sanatatii, propunerea cu ele mai mari sanse sa fie votata ar fi Sorina Pintea, manager la spitalul judetean Baia Mare. ------------Ora 12: 39: Ilan Laufer, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, nu va mai face parte din viitorul guvern, au confirmat pentru HotNews. ro surse din sedinta PSD. Ora 12. 09: Toma Petcu ALDE) ar fi demisionat din guvern, iar locul sau la Ministerul Energiei ar urma sa fie luat de Anton Anton, tot de la ALDEOra 11. 53: Surse din PSD sustin ca Eugen Teodorovici a fost deja votat in CEX in functia de ministru la FinanteOra 11. 33: George Ivascu sustinut de Gabriela Firea / PSD Bucuresti) este numele vehiculate de Antena 3 pentru Ministerul CulturiiOra 11. 29: un nou nume discutat in sedinta PSD pentru functia de vicepremier ar fi, potrivit surselor HotNews. ro, Ana Birchall. La Finante este luat in discutie Eugen Teodorovici in locul lui Ionut MisaUrmariti evolutiile LIVETEXT din sedinta PSDParticipa in articol la sondajul HotNews. ro: Cum crezi ca va fi noul guvern, fata de guvernul Tudose?.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce spune seful PSD despre revenirea lui Sevil Shhaideh in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, dupa sedinta coalitiei ca fostul vicepremier Sevil Shhaideh nu va reveni in Guvern. intrebat daca Sevil Shhaideh se intoarce.

Ce spune Liviu Dragnea despre viitorul lui Mihai Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Sevil Shhaideh nu revine in Guvern, iar despre o functie pentru fostul premier Mihai Tudose la Camera Deputatilor a spus ca se va discuta in grupul PSD.

PSD decide astazi componenta Guvernului condus de Viorica Dancila. In noul cabinet s-ar putea regasi Rovana Plumb, Sevil Shhaideh sau Adrian Dobre

PSD se intruneste vineri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), pentru a stabili componenta viitorului guvern, la capatul unei saptamani intense de negocieri cu liderii unor filiale judetene, care incearca sa isi impuna reprezentanti in noul executiv, potrivit news. ro. In pofida avertismentelor presedintelui Klaus Iohannis, in cabinetul condus de Viorica Dancila s-ar putea regasi si persoane cu probleme penale, precum fostul ministru Rovana Plumb si fostul vicepremier Sevil Shhaideh.

Liviu Dragnea: Speram sa ne sustina UDMR la votul de investitura a guvernului. Ce replica a dat seful PSD dupa criticile lansate de Kelemen Hunor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica dupa sedinta cu partenerii de coalitie si cu ministrii propusi sa faca parte din cabinetul Dancila ca spera ca reprezentantii UDMR sa voteze noul.

Liviu Dragnea, inainte de sedinta CEx: Nu vom avea ministri cu probleme de integritate. Unele propuneri nu au fost acceptate de Viorica Dancila(VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat vineri dimineata, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD ca in noul guvern nu vor exista ministri cu probleme de integritate. Liviu Dragnea, inainte de.

Liviu Dragnea se disculpa: Eu am scris corect textul despre Neagu Djuvara, dar a fost postat gresit. Ce s-a intamplat cu persoana care a facut eroarea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a explicat duminica faptul ca el a scris corect mesajul referitor la moartea Neagu Djuvara si ca persoana care a publicat textul pe Facebook a fost cea care a gresit numele.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3021 seconds )