Libnet.ro
UNICEF

16:46

Sevil Shhaideh, numita consilier guvernamental

Hotnews Hotnews,
 Sevil Shhaideh, numita consilier guvernamental

Sevil Shhaideh a fost numita miercuri consilier de stat in aparatul de lucru al guvernului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Sevil Shhaideh a fost numita consilier de stat in Aparatul de lucru al Guvernului

Sevil Shhaideh, fost vicepremier si ministru al Dezvoltarii regionale, a fost numita miercuri in functia de consilier de stat in Aparatul de lucru al Guvernului, decizia fiind publicata in.

Sevil Shhaideh a fost numita consilier de stat, la Guvern

Sevil Shhaideh a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al Guvernului, potrivit unei decizii a premierului Mihai Tudose, publicata miercuri in Monitorul.

Sevil Shhaideh a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul Guvernului Tudose

Sevil Shhaideh a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al Guvernului, potrivit unei decizii a premierului Mihai Tudose, publicata astazi in Monitorul Oficial.

Dupa ce i-a obtinut demisia din Guvern, premierul Tudose a numit-o pe Sevil Shhaideh consilier de stat

Premierul Mihai Tudose a numit-o pe Sevil Shhaideh in functia de consilier de stat la Guvern, conform unei decizii care a fost publicata miercuri, 18 octombrie, in Monitorul Oficial.

Un ministru din Guvernul Tudose: Sevil Shhaideh, din ianuarie, e hartuita in permanenta

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a declarat, marti, ca viata de ministru nu e o viata usoara. intrebata de ce au demisionat Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, Doina Pana a precizat ca.

Eugen Nicolicea explica de ce acuzatiile aduse de DNA lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb nu se sustin: Bratul Pavel a disparut, malul s-a mutat pe partea cealalta a insulei, deci nu mai exista in albia minora. Nu mai este apa curgatoare

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, a sustinut luni, la Parlament, ca acuzatiile aduse de DNA lui Sevil Shhaideh si Rovanei Plumb nu se sustin din punct de vedere legal deoarece, pe de o parte, bratul Pavel nu mai exista pentru ca s-a colmatat si, prin urmare nici insula Belina. In plus, Nicolicea a citat din legea apelor romane, unde se precizeaza ca trecerea unui bun din domeniul public al statului in domeniul public al unei unitati administrativ teritoriale se face prin hotarare a Guvernului.

Lia Olguta Vasilescu si Doina Pana ar fi vrut sa demisioneze din Guvern in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, spune Gabriela Firea

Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD si primarul Capitalei, a declarat luni la Romania TV ca alti doi ministri ar fi vrut sa demisioneze din Guvernul Tudose joi, la sedinta Comitetului Executiv a PSD, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Este vorba despre ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Gabriela Firea: Alti doi ministri din Cabinetul Tudose au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Rovana Plumb si Sevil Shhaideh

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a povestiti la o emisiune TV ca alti doi ministri ai PSD au vrut sa-si dea demisia la sedinta Comitetului Executiv al PSD de joi, in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ea s-a referit la ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu si ministrul Apelor, Doina Pana.

Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb.

Gabriela Firea: Alti doi ministri au vrut sa demisioneze in semn de solidaritate cu Sevil Shhaideh si cu Rovana Plumb

Doua femei care au calitatea de ministru in Guvernul Tudose au vrut sa demisioneze, desi premierul Tudose nu le-a cerut-o, doar in semn de solidaritate cu fostul vicepremier Sevil Shhaideh si cu fostul ministru delegat Rovana Plumb, a declarat primarul Gabriela Firea.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )