Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sondaj: Ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD, daca partidul ii retrage sprijinul lui Mihai Tudose?

Hotnews Hotnews,
 Sondaj: Ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD, daca partidul ii retrage sprijinul lui Mihai Tudose?

PSD a castigat alegerile din 2016, dar in numai un an a schimbat deja un prim ministru, Sorin Grindeanu, dupa ce o prima nominalizare pentru postul de premier - Sevil Shhaideh - fusese respinsa. In aceste conditii, daca PSD ii retrage acum sprijinul lui Mihai Tudose, iar acesta demisioneaza, ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care modifica procedura numirii si demiterii conducerii arbitrului telecom, autoritate condusa acum de fostul premier Sorin Grindeanu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni, 15 ianuarie, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 33/2017 care a adus modificari majore procedurii de numire si demitere a conducerii arbitrului telecom ANCOM), autoritatea care reglementeaza piata de peste 4 miliarde euro a comunicatiilor. Presedintia subliniaza ca legea adoptata de Parlament contine o serie de reglementari noi fata de ordonanta aprobata, dupa o procedura care contravine principiului bicameralismului.

Premierul Japoniei, vizita oficiala la Bucuresti. Shinzo Abe va fi primit pe 16 ianuarie de presedintele Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi pe 16 ianuarie pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. Aceasta este prima vizita in Romania a unui premier japonez si are loc in contextul aniversarii a 5 ani de la convenirea, in 2013, a Parteneriatului Reinnoit dintre Romania si Japonia, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )