Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis il primeste marti pe premierul Japoniei la Cotroceni. Ce vor discuta cei doi

Adevărul Adevărul,
Iohannis il primeste marti pe premierul Japoniei la Cotroceni. Ce vor discuta cei doi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. continuă pe Adevărul

intrevedere Klaus Iohannis - Shinzo Abe, marti, la Palatul Cotroceni. Ce vor discuta seful statului si premierul Japoniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti.

Presedintele Klaus Iohannis primeste o delegatie OMV condusa de catre Rainer Seele

Presedintele Klaus Iohannis va primi marti, la Cotroceni, o delegatie a companiei austriece OMV, condusa de Rainer Seele, CEO OMV, informeaza administratia prezidentiala.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe vine in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Premierul Japoniei, vizita oficiala la Bucuresti. Shinzo Abe va fi primit pe 16 ianuarie de presedintele Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi pe 16 ianuarie pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. Aceasta este prima vizita in Romania a unui premier japonez si are loc in contextul aniversarii a 5 ani de la convenirea, in 2013, a Parteneriatului Reinnoit dintre Romania si Japonia, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )