Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima vizita a unui lider nipon in Romania: Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe se intalneste cu presedintele Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Prima vizita a unui lider nipon in Romania: Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe se intalneste cu presedintele Iohannis

Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe soseste in Romania intr-o vizita de lucru iar marti va fi primit la Cotroceni de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui premier japonez si are loc in contextul aniversarii a 5 ani de la convenirea, in 2013, a Parteneriatului Reinnoit dintre Romania si Japonia. Premierul vine insotit de o delegatie de reprezentanti a peste 30 de companii japoneze. Intrebarea care se pune este daca Shinzo Abe se va intalni cu cineva din Guvern in conditiile crizei politice generata de demisia premierului Tudose de luni seara. continuă pe Hotnews

Prima vizita a unui lider nipon in Romania: Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe se intalneste cu presedintele Iohannis/ Acesta trebuia sa se intalneasca marti si cu premierul Tudose

Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe soseste in Romania intr-o vizita de lucru iar marti va fi primit la Cotroceni de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui premier japonez. Shinzo Abe vine insotit de o delegatie de reprezentanti a peste 30 de companii japoneze. Acum trei zile, Biroul de presa al Guvernului informa ca si prim-ministrul Mihai Tudose se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu premierul japonez. Intrebarea care se pune este daca Shinzo Abe se va intalni cu cineva din Guvern in conditiile crizei politice generata de demisia premierului Tudose de luni seara.

Lovitura de imagine pentru Romania. Premierul Japoniei vine la Bucuresti, in ziua in care tara nu mai are prim-ministru

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, vine marti la Bucuresti, in prima vizita oficiala din istorie a unui premier nipon in tara noastra. La Bucuresti, seful Executivului de la Tokyo va avea un dej.

Prima vizita in Romania a unui prim-ministru al Japoniei: Shinzo Abe soseste marti la Bucuresti

In plina criza guvernamentala, premierul Japoniei, Shinzo Abe, soseste marti la Bucuresti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a.

Masina unui lider PSD a fost vandalizata

Un lider al PSD si-a gasit in aceasta dimineata masina persoanla vandalizata. Pe autoturism au fost scrie cu vopsea rosie literele C+R. Incidentul a fost semnalat la Politie care face acum cercetari.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )