Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adevarul Live, ora 11.00. Ce motive a avut Siegfried Muresan sa plece de la PMP la PNL

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00. Ce motive a avut Siegfried Muresan sa plece de la PMP la PNL

Europarlamentarul Siegfried Muresan va explica, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, cum l-a convins Ludovic Orban sa candideze pe listele PNL la alegerile europarlamentare din 2019. Va scapa de eticheta premierul lui Basescu? Cum raspunde acuzatiilor de traseism? Ce a facut timp de patru ani la Bruxelles? Iata cateva intrebari al care va raspunde Siegfried Muresan. continuă pe Adevărul

Muresan, la Adevarul Live: Orban m-a invitat sa vin alaturi de PNL. Relatia intre mine si Basescu a fost corecta, inclusiv in ultima zi

Europarlamentarul Siegfried Muresan explica, la Adevarul Live, cum l-a convins Ludovic Orban sa candideze pe listele PNL la alegerile europarlamentare din 2019. Va scapa de eticheta premierul lui Basescu? Cum raspunde acuzatiilor de traseism? Ce a facut timp de patru ani la Bruxelles? Iata cateva intrebari la care raspunde Siegfried Muresan.

Siegfried Muresan, la Adevarul Live: Ludovic Orban m-a invitat sa vin alaturi de PNL. Nu mi-e rusine de eticheta premierul lui Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan a explicat, la Adevarul Live, cum l-a convins Ludovic Orban sa candideze pe listele PNL la alegerile europarlamentare din 2019 si cum a pus capat relatiei cu partidul condus de Traian Basescu, politician care l-a propus de doua ori pe Muresan pentru functia de prim-ministru.

Adevarul Live, ora 18.00. Ion Ceban, candidatul socialist la Primaria Chisinaului, despre planurile pe care le are pentru capitala Moldovei

Candidatul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM) la functia de primar al capitalei Republicii Moldova, Ion Ceban, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 7 mai.

Ce probleme pot sa ascunda durerile de cap? Aflam la Adevarul Live de la ora 14.00

Fie ca e vorba de dureri care apar din senin, fie ca sunt declansate de activitatea fizica, de anumite alimente sau chiar de sex, durerile de cap se numara printre motivele cele mai frecvente pentru care luam pastile sau ne prezentam la medic. Neurologul Bianca Nitu vine la Adevarul Live sa ne explice cum se diagnosticheaza corect durerile de cap.

Ce probleme pot sa ascunda durerile de cap? Aflam la Adevarul Live

Fie ca e vorba de dureri care apar din senin, fie ca sunt declansate de activitatea fizica, de anumite alimente sau chiar de sex, durerile de cap se numara printre motivele cele mai frecvente pentru care luam pastile sau ne prezentam la medic. Neurologul Bianca Nitu vine la Adevarul Live sa ne explice cum se diagnosticheaza corect durerile de cap.

Valeriu Munteanu: Traian Basescu cere demisia lui Siegfried Muresan pentru ca acesta ii incurca lui Vlad Plahotniuc

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu considera ca motivul real pentru care Partidul Miscarea Populara, condus de catre Traian Basescu, solicita demisia eurodeputatului Siegfried Muresan este ca acesta ii incurca lui Plahotniuc.

Adevarul Live: Andreea Esca vorbeste despre ce inseamna motivatie si care este factorul de care depinde succesul

Andreea Esca a a vorbit despre care sunt oamenii care o motiveaza, care este factorul de care depinde succesul unei persoane si lectiile pe care viata i le-a predat de-a lungul timpului.

Csaba Asztalos, presedinteleConsiliului pentru Combaterea Discriminarii, la Adevarul Live. Vorbeste despre criteriile dupa care institutia da amenzi

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Csaba Asztalos, vine la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a raspunde acuzatiilor potrivit carora institutia se afla sub controlul PSD. De asemenea, seful CNCD va vorbi despre cazul familiei cu o mama si doi copii care nu a fost lasata sa intre la cinema.

Adevarul Live de la 12.00: Ce reteta foloseste chef Catalin Scarlatescu atunci cand vrea sa impresioneze o femeie

Chef Catalin Scarlatescu vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre ce se intampla in culisele emisiunii Chefi la cutite. Vom vorbi despre reteta pe care o foloseste atunci cand vrea sa impresioneze o femeie si vom afla care este bautura de vara preferata a acestuia.

Ce spune europarlamentarul Siegfried Muresan despre nscrierea n PNL? Ce nseamna pentru Romnia conditionarea fondurilor europene de statul de drept? Purtatorul de cuvnt al PPE, invitat miercuri, de la ora 10.00, n studioul HotNews.ro

Europarlamentarul Siegfried Muresan, purtator de cuvant al Partidului Popular European, s-a inscris in PNL, anuntul oficial fiind facut luni. Ce l-a determinat sa faca aceasta mutare? Cum raspunde solicitarii PMP de a demisiona din Parlamentul European? Ce presupune pentru Romania decizia Comisiei Europene de a conditiona fondurile europene de respectarea statului de drept? Siegfried Muresan vine miercuri, de la ora 10. 00, in studioul HotNews. ro, pentru a raspunde cititorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3199 seconds )