Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul Dancila a votat pentru despagubiri mai mici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Dancila a votat pentru despagubiri mai mici

Siegfried Muresan, deputat european si purtator de cuvant al PPE, acuza, intr-un comunicat de presa, ca guvernul condus de Viorica Dancila s-a opus suplimentarii bugetului Uniunii Europene cu 110 milioane de euro pentru despagubirea fermierilor afectati de pes-ta porcina africana. Muresan sustine ca reprezentantii guvernului au votat in Consiliul Uniunii Europene impotriva suplimentarii Fondului European de Garantare Agricola, fond din care banii urmau sa fie redirectionati catre despagubiri. continuă pe Ziarul Bursa

Muresan:Guvernul Dancila a votat taierea fondurilor pentru fermierii afectati de pesta porcina. Concret, a votat alocarea a zero euro

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Guvernul Dancila a votat in Consiliul UE reducerea alocarilor pentru fermierii afectati de pesta porcina africana in Bugetul UE 2019. in urma cu cateva zile, Siegfried Muresana solicitat in Parlamentul European cresterea cu 110 milioane de euro a alocarilor pentru PPA in bugetul UE de anul viitor. Concret, Executivul a votat alocarea a zero euro, sustine Muresan.

Guvernul Dancila a votat taierea fondurilor pentru fermieri

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a anuntat astazi ca Guvernul condus de Viorica Dancila a votat in Consiliul Uniunii Europene UE) taierea fondurilor europene pentru fermierii afectati de pesta porcina.

Siegfried Muresan: Guvernul Dancila a votat taierea fondurilor pentru pesta porcina din bugetul UE.Saboteaza orice sansa ca fermierii romni sa fie despagubiti din fonduri europene

Guvernul condus de Viorica Dancila a votat taierea fondurilor pentru pesta porcina africana in Bugetul UE 2019, afirma europarlamentarul Siegfried Muresan.

Cine e vinovat pentru neaccesarea fondurilor UE de Guvernul Dancila. Raspunsul suprinzator al unui europarlamentar PSD

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a dat vina pe DNA dupa ce comisarul european Corina Cretu a sustinut ca nu mai accepta insultele din partea Guvernului Romaniei si ca la Bruxelles exista bani pentru.

Ministru din guvernul DANCILA, umilit de un deputat PSD: A facut cat a vrut, cat a stiut

Deputatul PSD Sorin Bota sustine ca ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a facut cat a putut si a stiut, precizand ca va fi mai exigent cu votul in Parlament. A facut cat a putut, cat a vrut,.

Guvernul Dancila nu are proiecte pentru accesarea banilor europeni

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu a criticat, ieri, la Bruxelles lipsa proiectelor din partea puterii politice de la Bucuresti.

Premierul Dancila: Licitatia pentru autostrada Ploiesti - Brasov va fi lansata luni

Licitatia pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov, in parteneriat public-privat, va fi lansata luni, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila, noteaza Agerpres.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2347 seconds )