Libnet.ro
UNICEF

19:46

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani, de data aceasta prin netranspunerea in legislatia nationala a Directivei 2015/849 privind combaterea spalarii banilor. Paguba produsa de Guvern este, de data aceasta, dubla: mai intai pentru ca, prin netranspunerea directivei, finantele Romaniei si ale romanilor sunt mai vunerabile in fata evazionistilor si a infractorilor care spala bani. Apoi fiindca, netranspunand directiva la timp, Comisia a propus penalitati Romaniei, sume care vor fi platite tot din bugetul statului, adica din banii platitorilor de taxe, conform unui comuniat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cifre de COSMAR pentru GUVERNAREA PSD-ALDE: Numar urias de romani traiesc in SARACIE

Peste 38% din populatia Romaniei este expusa riscului de saracie si excluziune sociala, cu 15,3% peste media europeana - care este de 23,5%, potrivit datelor publicate, marti, intr-o analiza a.

CRISTIAN POMOHACI a comis-o din nou! Totul s-a intamplat in Parc! De data asta e prea de TOT...

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei! Acuzatiile sexuale de anul trecut care i-au determinat pe sefii BOR sa il alunge din biserica, nu i-au afecat afacerile si cariera muzicala. Recent, fostul.

Papa Francisc SOCHEAZA din nou! Vaticanul a decis ca femeile care i se dedica lui Dumnezeu NU trebuie sa fie VIRGINE

Papa Francisc socheaza din nou. Vaticanul anunta schimbarea regulamentului. Mai precis, clericii catolici au decis ca femeile care i se dedica lui Hristos nu trebuie sa fie neaparat virgine. Asociatia.

Surse: PSD ia in calcul ca amnistia fiscala sa se aplice celor cu datorii la 31 decembrie 2017. Ce inseamna acest lucru si cine sunt beneficiarii

Guvernul PSD-ALDE pregateste o amnistie fiscala. Dragos Valcov, eminenta cenusie a programului economic al social-democratilor, a anuntat ca aceasta este rpevazuta in programul de guvernare. Surse din.

Iohannis: Prin implicarea exemplara a romanilor, am reusit pana acum sa ferim Legile Justitiei de cele mai nocive modificari / Mesaj pentru PSD-ALDE: Trebuie sa faceti legi pentru Romania, nu pentru a scapa un lider de inchisoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD si ALDE, cele doua partide care, de mai bine de un an si jumatate, forteaza modificarea Legilor Justitiei si a Codurilor Penale de o.

Doua dezastre. Ce afecteaza mai grav interesele Romniei pe plan extern, Era Trump vs. UE sau puterea PSD-ALDE?

Cu alte cuvinte, intrebarea din titlu ar putea suna asa: care este perspectiva externa de care ne temem cel mai mult Romania, fara garantii reale de securitate sau Romania, de facto in afara Uniunii Europene? Ce ne ingrozeste mai tare? Dar, ca scenariul sa fie un cosmar total, nu ar putea fi cumva si una si alta? Si daca asa stau lucrurile, ce se mai poate face?;.

Horoscop Camelia Patrascanu. Se formeaza din nou Luna Noua in Rac. Echilibru in familie

Luna este in scadere pana vineri la 4 dimineata cand se formeaza Luna Noua in Rac. Aspectul se produce o singura data pe an si reprezinta momentul de liber arbitru in domeniul vietii private, raporturile.

Tudorel Toader respinge din nou un OUG pentru gratiere si amnistie

Tudorel Toader a reluat joi dimineata afirmatiile pe care le face de fiecare data cand este intrebat despre emiterea de catre Guvern a unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. La.

Horoscop, cu astrologul Camelia Patrascanu. Se formeaza din nou Luna Noua in Rac. Echilibru in familie

Luna este in scadere pana vineri la 4 dimineata cand se formeaza Luna Noua in Rac. Aspectul se produce o singura data pe an si reprezinta momentul de liber arbitru in domeniul vietii private, raporturile.

Lovitura pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,36%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,49%, cel mai mare nivel din martie 2014,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )