Libnet.ro
UNICEF

18:15

S. Muresan: Comisia Europeana a propus o crestere de 8% a fondurilor de coeziune pentru Romania. Mare grija! PSD sa nu continue atacurile la statul de drept

Adevărul Adevărul,
S. Muresan: Comisia Europeana a propus o crestere de 8% a fondurilor de coeziune pentru Romania. Mare grija! PSD sa nu continue atacurile la statul de drept

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a vorbit marti, intr-o postare pe Facebook, despre propunerea Comisiei Europene de a mari fondurile europene de coeziune pentru Romania cu 8 procente pentru viitorul buget UE. Acesta a precizat ca Ungaria si Polonia se afla printre statele care au inregistrat taieri, ca dovada a derapajelor privind statul de drept si a valorilor europene, si a atentionat guvernarea PSD-ALDE cu privire la masurile viitoare. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana vrea sa dea mai putini bani pentru tarile din estul UE. Romania este, totusi, avantajata

Comisia Europeana a propus marti majorarea fondurilor de coeziune pentru Italia si alte state membre din sudul continentului afectate de criza economica si valul de emigranti, urmand ca in paralel sa reduca.

El Pais: Bruxelles-ul ar urma sa propuna o crestere de 8% a fondurilor de coeziune pentru Romania

Bruxelles-ul ar urma sa vina astazi cu propuneri privind fondurile de coeziune pentru statele membre in perioada 2021-2027, potrivit unor documente obtinute de El Pais. Conform cifrelor publicate de cotidianul spaniol citat, Romania ar urma sa beneficieze de o crestere de 8%.

Comisia Europeana propune reutilizarea apei uzate pentru irigarea agricola

Comisia Europeana a propus noi norme pentru stimularea si facilitarea reutilizarii apei in UE pentru irigarea agricola. Noile norme vor ajuta fermierii sa utilizeze cat mai bine apele uzate nealimentare, reducand deficitul de apa si protejand in acelasi timp mediul si consumatorii.

Reactia BNR dupa ce Comisia Europeana si BCE au solicitat schimbarea statutului

BNR reactioneaza dupa ce Comisia Europeana CE) si Banca Centrala Europeana BCE) ar fi cerut modificarea statutului Bancii Nationale in proportie de 90%, astfel incat sa fie intarita independenta.

Comisia Europeana si BCE cer Guvernului sa nu mai intervina in politica BNR

In urma atacurilor furibunde ale politicienilor asupra BNR - acuzata ca prin declaratiile sale a generat cresterea inflatiei Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana au cerut modificarea statutului BNR astfel incat sa fie intarita politica monetara fata de interventia politicului, a precizat senatorul PNL Florin Citu.

Comisia Europeana vrea sa interzica plasticul

Comisia Europeana vrea sa interzica materialele de unica folosinta. Asta pentru a contribui la protejarea vietii marine, transmite Europa FM.

Tudorel Toader, reactie dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei

Tudorel Toader a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pe Directiva UE privind prezumtia de nevinovatie si a.

Lovitura DEVASTATOARE primita de Dragnea si Guvernul Dancila, dupa atacurile la adresa BNR. Florin Citu: Comisia Europeana si BCE cer modificarea statului Bancii Centrale

Senatorul PNL Florin Citu publica luni un document incendiar dupa atacurile repetate ale actualei guvernari la adresa Bancii Nationale a Romaniei BNR). Liberalul afirma ca, potrivit documentului, Comisia.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )