Libnet.ro
UNICEF

10:45

De ce a primit Romnia mai multi bani de la UE pentru bugetul 2021-2027 / Siegfried Muresan: Va urma o negociere foarte dura. Guvernul Romniei trebuie sa apere aceste cresteri de alocari

Hotnews Hotnews,
 De ce a primit Romnia mai multi bani de la UE pentru bugetul 2021-2027 / Siegfried Muresan: Va urma o negociere foarte dura. Guvernul Romniei trebuie sa apere aceste cresteri de alocari

Romania a primit mai multe fonduri de la Uniunea Europeana pentru bugetul 2021-2027 in urma schimbarii metodologiei de alocare, care ia acum in calcul nu doar Produsul Intern Brut, ci si alte criterii precum somajul unei regiuni, sisteme mai putin performante de educatie sau integrarea migrantilor. De aici incepe rolul Guvernului Romaniei, care va trebui sa apere aceste cresteri de alocari pentru tara noastra in negocierile cu celelalte state membre din Consiliul UE, arata europarlamentarul Siegfried Muresan. continuă pe Hotnews

Se RECALCULEAZA pensiile romanilor: Care este SINGURA categorie ce va primi mai multi bani! (FOTO)

Casa de Pensii a hotarat actualizarea pensiilor militare a mai multor categorii de pensionari din cadrul MAI, avand in vedere o serie de principii prevazute de legislatia in vigoare. Astfel, actualizarea se.

Comisia Europeana vrea sa dea mai putini bani pentru tarile din estul UE. Romania este, totusi, avantajata

Comisia Europeana a propus marti majorarea fondurilor de coeziune pentru Italia si alte state membre din sudul continentului afectate de criza economica si valul de emigranti, urmand ca in paralel sa reduca.

Cel mai eficient truc pentru albirea lenjeriei cu aspect gri sau cu pete galbene

Pete galbene sau aspect gri pe haine? Brightside prezinta cele mai eficiente tructurim pentru scoaterea acestora. Uscator de par Cu un uscator de par, poti incalzi petele provenite de la sucuri,.

Studiu: Tot mai multi copii de la tara se culca flamanzi, muncesc in gospodarie si iau bataie pentru ca e spre binele lor

Copiii din satele romanesti traiesc din ce in ce mai prost. In ultimii doi ani, aproape s-a dublat numarul celor care beneficiaza de mai putin de doua mese pe zi, iar abandonul scolar este in crestere, reiese din studiul Bunastarea Copilului in.

Noi studii arata ca din ce in ce mai multi copii si adolescenti se gandesc sa isi ia viata

Numarul copiilor spitalizati pentru ca s-au gandit sau chiar au incercat sa se sinucida s-a dublat in mai putin de un deceniu, potrivit unui studiu publicat miercuri in Pediatrie. in.

Ponta, despre constituirea unui grup in Parlament: Astept mai multi parlamentari, dar trei sigur vin

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat miercuri ca asteapta inscrierea mai multor parlamentari in aceasta formatiune, afirmand ca sigur vor veni inca trei, conditii in care va putea.

Premierul Viorica Dancila: Exista bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute.

Ghizdeanu: CNSP nu are bani pentru a sustine Programul Investeste n tine, dar va primi

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) va trebui sa primeasca bani la buget pentru a sustine dobanzile si comisioanele bancare din cadrul Programului Investeste in tine, sustine presedintele institutiei, Ion Ghizdeanu.

Cod portocaliu de furtuna pentru mai multe judete. Pentru cat timp e valabila avertizarea meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu pentru judetele Mehedinti, Valcea si Gorj, valabila pana la ora 17:10. Astfel, timp de o ora, in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )