Libnet.ro
UNICEF

07:45

Siegfried Muresan s-a nscris n PNL: Pentru a scoate PSD de la guvernare avem nevoie de un PNL ct mai puternic

Hotnews Hotnews,
 Siegfried Muresan s-a nscris n PNL: Pentru a scoate PSD de la guvernare avem nevoie de un PNL ct mai puternic

Europarlamentarul Siegfried Muresan a anuntat luni ca se inscrie in PNL, cu scopul de a castiga alegerile europarlamentare si de a scoate PSD de la guvernare. continuă pe Hotnews

Surse: Europarlamentarul Siegfried Muresan se va transfera de la PMP la PNL

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan se va transfera in scurt timp la Partidul National Liberal, de pe listele caruia va urma sa candideze din nou la alegerile europarlamentare, au relatat surse pentru Adevarul. Comunicatul oficial ar urma sa fie facut public saptamana viitoare.

Europarlamentarul Siegfried Muresan trece de la PMP la PNL - surse

Siegfried Muresan, europarlamentar ales pe listele Partidului Miscarea Populara, trece la PNL, au declarat HotNews. ro surse politice.

Surse: Europarlamentarul Siegfried Muresan pleaca din partidul lui Basescu si trece la PNL. PMP ii cere demisia

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan va trece la PNL, partid pe listele caruia va candida la alegerile europarlamentare din 2019, au confirmat surse politice pentru Adevarul. Decizia oficiala urmeaza sa fie anuntata la inceputul saptamanii viitoare. PMP i-a cerut demisia din Parlamentul European.

PMP ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan

Partidul Miscarea Populara PMP) a anuntat astazi ca ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din partid si din Parlamentul European, dupa ce acesta ar fi decis sa se alature PNL, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, se arata intr-un comunicat de presa al paridului, transmis Redactiei noastre.

PMP cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din Parlamentul European

Partidul Miscarea Populara ii cere demsiia din Parlamentul European lui Siegfried Muresan, dupa ce acesta a anuntat plecarea sa din PMP in tabara PNL. Suntem informati ca tanarul europarlamentar.

Valeriu Munteanu: Traian Basescu cere demisia lui Siegfried Muresan pentru ca acesta ii incurca lui Vlad Plahotniuc

Vicepresedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu considera ca motivul real pentru care Partidul Miscarea Populara, condus de catre Traian Basescu, solicita demisia eurodeputatului Siegfried Muresan este ca acesta ii incurca lui Plahotniuc.

Surse: Sigfried Muresan, prezent la sedinta PNL. Liberalii urmeaza sa anunte ca l-au transferat de la PMP

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan participa luni la sedinta conducerii PNL, au declarat surse din partid pentru Adevarul. Liberalii urmeaza sa anunte azi ca Siegfried Muresan, purtatorul de cuvant al PPE, va candida pe listele PNL la alegerile europarlamentare din 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )