Libnet.ro
UNICEF

11:45

Catalin Ivan cere excluderea PSD din S and D

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catalin Ivan cere excluderea PSD din S and D

Europarlamentarul S and D Catalin Ivan a trimis, astazi, socialistilor europeni o solicitare privind excluderea PSD din S and D, precum si demisia sa din grup incepand cu data de 1 octombrie, in cazul in care nu se va lua o decizie legata de protestele care au avut loc in 10 august la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura pentru PSD de la Bruxelles! Se cere excluderea partidului din grupul socialistilor din Parlamentul European

Europarlamentarul Catalin Ivan anunta ca va demisiona din grupul socialistilor din Parlamentul European, incepand cu 1 octombrie, daca nu va fi luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD.

Catalin Ivan a trimis socialistilor europeni cererea de excludere a PSD din SD si demisia sa

Europarlamentarul Catalin Ivan a trimis, luni, socialistilor europeni o solicitare privind excluderea PSD din SD, precum si demisia sa din grup incepand cu data de 1 octombrie, in cazul in care nu se va lua o decizie legata de protestele care au.

Catalin Ivan a trimis solicitarea de excludere a PSD din grupul socialistilor europeni: Amnarea unei discutii ar nsemna un gir dat celui mai nociv regim politic din Europa

Eurodeputatul Catalin Ivan a trimis oficial solicitarea de excludere a PSD din grupul socialistilor europeni pe care, de altfel, ii acuza ca nu au avut nicio reactie pana acum in legatura cu violentele din 10 august de care se fac responsabile Guvernul si partidul lui Dragnea. Ivan mai spune ca amanarea unei dezbateri in grupul socialistilor europeni ar echivala cu un gir dat celui mai nociv regim politic din Europa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )