Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europarlamentar PSD, despre demisia lui Catalin Ivan din grupul socialistilor europeni: S-a transformat intr-o Monica Macovei, varianta masculina

Adevărul Adevărul,
Europarlamentar PSD, despre demisia lui Catalin Ivan din grupul socialistilor europeni: S-a transformat intr-o Monica Macovei, varianta masculina

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a vorbit vineri despre demisia lui Catalin Ivan din grupul socialistilor europeni, declarand ca acesta face in mod voit jocul adversarilor PSD si desconsidera voit performantele guvernarii PSD-ALDE. Pavel a mai afirmat ca fostul sau coleg s-a transformat intr-o Monica Macovei, varianta masculina si considera ca grupul politic SD a devenit mai puternic odata cu plecarea lui Ivan. continuă pe Adevărul

Europarlamentarul Catalin Ivan si-a anuntat demisia

Catalin Ivan a declarat astazi ca si-a incheiat conturile cu grupul socialistilor europeni si ca si-a inaintat demisia, intrucat nu a fost luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD din grupul S and D.

Catalin Ivan a demisionat din grupul socialistilor europeni

Europarlamentarul Catalin Ivan si-a anuntat vineri demisia din grupul socialistilor din Parlamentul European, urmand sa activeze ca independent. Acesta a declarat ca si-a incheiat conturile cu grupul socialistilor europeni si ca si-a inaintat demisia, pe motiv ca nu a fost luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD din grupul SD.

Catalin Ivan si-a dat demisia din grupul socialistilor din Parlamentul European

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, vineri, ca si-a dat demisia din grupul socialistilor din Parlamentul European. Stiu foarte bine situatia din grupul socialistilor pana ieri joi - n. r. ), de azi.

Catalin Ivan prezinta o noua gafa a lui Dancila: A spus ca jandarmerita a fost batuta de protestanti

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat in discursul sau sustinut inaintea eurodeputatilor din grupul socialistilor si democratilor, spunandu-le acestora ca o jandarmerita a fost batuta de protestanti, potrivit relatarii facute de fostul ei coleg, Catalin Ivan.

Ioan Mircea Pascu, atac devastator la adresa lui Catalin Ivan: A decazut atat de mult...

Vicepresedintele Parlamentului European Ioan Mircea Pascu lanseaza un atac dur la adresa europarlamentarului Catalin Ivan. Desi Monica Macovei nu este nici pe departe prietena mea, doresc sa o previn,.

Viorica Dancila nu a spus nimic, la nceputul sedintei de Guvern, despre demisia ministrului educatiei

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al educatiei cu putin inainte de a incepe sedinta de Guvern, care fusese programata pentru ora 13. Demisia a luat prin surprindere membrii cabinetului Dancila, iar in aceste conditii sedinta a inceput cu o intarziere de peste o ora. Premierul Viorica Dancila a facut declaratiile obisnuite de la inceputul sedintei, insa nu a amintit in vreun fel ca un ministru din cabinetul sau tocmai a demisionat. A vorbit un sfert de ora, dar nu a scos niciun cuvant despre Valentin Popa. Acesta si-a dat demisia deoarece nu a fost de acord sa modifice o ordonanta asa cum i-ar fi cerut Liviu Dragnea.

Tariceanu: Am aflat de la televizor despre demisia lui Valentin Popa. inteleg nemultumirea celor de la UDMR

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi ca nu stie care sunt motivele pentru care Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei si ca a aflat de la televizor despre decizia.

Kelemen, despre demisia ministrului Educatiei: Nu a vrut sa accepte rezolvarea problemei prin OUG

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, pentru AGERPRES, referindu-se la demisia ministrului Educatiei, ca acesta a luat decizia intrucat nu a vrut sa accepte rezolvarea prin ordonanta de urgenta a pr.

Lider PSD, despre remanierea Guvernului. Pe ce criterii se va baza evaluarea

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca evaluarea ministrilor social-democrati va fi facuta dupa doua criterii, liderul judetean fiind de parere ca unul dintre acestea va fi imaginea.

Despre cum influenta Statului face din depozite cele mai sigure investitii

Participam in prima jumatate a acestui an la un eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti cu privire la educatia financiara. in sala erau multi scolari carora un trainer al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) incerca sa le arate ce pot face cu banii pe care ii economisesc. El a dat exemplul unui supermarket in care in loc de alimente sunt produse financiare. Mare parte din timp le-a vorbit copiilor despre produsele de asigurare si mai putin despre bursa. Cand vorbim de piata de capital, mare parte din timp a fost dedicata societatilor de investitii financiare SIF). L-am intrebat, la final, de ce nu a vorbit si despre fondurile de investitii, dar a spus ca ar fi fost complicat sa faca asta, desi e mai simplu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )