Libnet.ro
UNICEF

05:15

Europarlamentarul Catalin Ivan si-a anuntat demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europarlamentarul Catalin Ivan si-a anuntat demisia

Catalin Ivan a declarat astazi ca si-a incheiat conturile cu grupul socialistilor europeni si ca si-a inaintat demisia, intrucat nu a fost luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD din grupul S and D. continuă pe Ziarul Bursa

Catalin Ivan si-a dat demisia din grupul socialistilor din Parlamentul European

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, vineri, ca si-a dat demisia din grupul socialistilor din Parlamentul European. Stiu foarte bine situatia din grupul socialistilor pana ieri joi - n. r. ), de azi.

Catalin Ivan a demisionat din grupul socialistilor europeni

Europarlamentarul Catalin Ivan si-a anuntat vineri demisia din grupul socialistilor din Parlamentul European, urmand sa activeze ca independent. Acesta a declarat ca si-a incheiat conturile cu grupul socialistilor europeni si ca si-a inaintat demisia, pe motiv ca nu a fost luata nicio decizie in cazul cererii sale privind excluderea PSD din grupul SD.

Catalin Ivan si-a dat demisia din grupul socialistilor europeni pe care i acuza ca tin n brate PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat vineri ca si-a dat demisia din grupul socialistilor din Parlamentul European, scrie Agerpres. Motivul invocat de europarlamentarul roman este acela ca socialistii europeni tin in brate PSD si au refuzat sa dezbata cererea sa de excludere a partidului lui Dragnea din grupul european.

Europarlamentar PSD, despre demisia lui Catalin Ivan din grupul socialistilor europeni: S-a transformat intr-o Monica Macovei, varianta masculina

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a vorbit vineri despre demisia lui Catalin Ivan din grupul socialistilor europeni, declarand ca acesta face in mod voit jocul adversarilor PSD si desconsidera voit performantele guvernarii PSD-ALDE. Pavel a mai afirmat ca fostul sau coleg s-a transformat intr-o Monica Macovei, varianta masculina si considera ca grupul politic SD a devenit mai puternic odata cu plecarea lui Ivan.

Ioan Mircea Pascu, atac devastator la adresa lui Catalin Ivan: A decazut atat de mult...

Vicepresedintele Parlamentului European Ioan Mircea Pascu lanseaza un atac dur la adresa europarlamentarului Catalin Ivan. Desi Monica Macovei nu este nici pe departe prietena mea, doresc sa o previn,.

Catalin Ivan prezinta o noua gafa a lui Dancila: A spus ca jandarmerita a fost batuta de protestanti

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat in discursul sau sustinut inaintea eurodeputatilor din grupul socialistilor si democratilor, spunandu-le acestora ca o jandarmerita a fost batuta de protestanti, potrivit relatarii facute de fostul ei coleg, Catalin Ivan.

VIDEO Viorica Dancila, n fata socialistilor europeni: PSD nu va face campanie pentru a se lua o decizie sau alta la referendum/ Catalin Ivan: Una zic la Bucuresti, alta la Bruxelles

Viorica Dancila a afirmat de trei ori in fata socialistilor europeni ca PSD nu va face campanie pentru referendum, potrivit unor imagini video facute publice de europarlamentarul Catalin Ivan. Partidul Social Democrat nu va face campanie, nu va face campanie. Este obligatia tuturor sa faca actiuni care sa arate ce inseamna acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta, a spus Dancila miercuri la reuniunea la reuniunea Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor. in realitate, PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, promoveaza referendumul, sustinand familia traditionala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )