Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fost ministru, intrebat daca demisioneaza din PSD: Ar fi grav daca s-ar intampla asta

B1 B1,
Fost ministru, intrebat daca demisioneaza din PSD: Ar fi grav daca s-ar intampla asta

Victor Negrescu, fostul ministru pentru Afaceri Europene, a declarat ca ar fi grav daca ar pleca din PSD spre Pro Romania, deoarece el este cel care se ocupa de relatia PSD cu Partidul Socialistilor Europeni. continuă pe B1

Deputata care a DEMISIONAT din PSD, ATAC INCENDIAR la adresa lui Dragnea: A pierdut orice busola a moralitatii si realitatii inconjuratoare si functioneaza pe baza de teroare

Deputata Oana Silvia Vladuca a transmis un mesaj extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce aceasta a demisionat din PSD pentru a se alatura partidului lui Victor Ponta, Pro Romania. intr-o.

Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Dupa scandalul de joi din Primaria Capitalei, Gabriela Firea poarta discutii interesante cu lideri-cheie din PSD. intr-o fotografie postata de liderul tineretului social democrat, Gabriel Petrea apare.

Liviu Dragnea primeste o lovitura DURA! Plecari in MASA din PSD: in interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare lui

Inca o deputata pleca din PSD la Pro Romania! Liciu Dragnea pierde teren in fata lui Victor Ponta. Dupaprimarul orasului Simeria Hunedoara), Emil Risteiu, si deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vl.

Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca s-a dat ordin pe unitate. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte.

Georgian Pop pleaca din PSD si se alatura Pro Romania

Deputatul Georgian Pop a anuntat astazi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania.

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD, un partid din ce n ce mai urt de oameni

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, potrivit unui anunta postat pe Facebook. Georgian Pop este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.

nca un deputat si-a anuntat demisia din PSD. Oana Silvia Vladuca se nscrie n partidul lui Victor Ponta

Deputatul de Dambovita, Oana Silvia Vladuca a anuntat vineri, e pagina sa de Facebook ca demisioneaza din PSD si se inscrie in partidul lui Victor Ponta. Este cea de-a treia demisie din PSD in aceasta saptamana iar majoritatea PSD-ALDE de la Camera Deputatilor este afectata.

Val de reclamatii anonime, plus una de la un fost ministru, mpotriva unui ziarist incomod din Neamt / Ionut Corfu: Scopul o fi sa ma hartuiasca, sa ma tina ocupat

Ziaristul Ionut Corfu de la site-ul TVNeamt. ro se plange ca, in mai putin de doua luni, a devenit tinta unui val de plangeri, majoritatea anonime, la diverse institutii ale statului. Acestora li se adauga o actiune in instanta facuta de fostul ministru al Economiei, Danut Andrusca. Corfu este cunoscut pentru criticile aduse de-a lungul timpului lui Ionel Arsene, liderul PSD Neamt considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Marian Oprisana cerut excluderea lui Robert Negoita din PSD

Presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Robert Negoita, a anuntat ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va veni marti sau miercuri la o intalnire cu membrii asociatiei pentru a discuta despre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )