Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lovitura DEVASTATOARE pentru PSD: MOBILIZARE ampla pentru EXCLUDEREA din Partidul Socialistilor Europeni (VIDEO)

B1 B1,
Lovitura DEVASTATOARE pentru PSD: MOBILIZARE ampla pentru EXCLUDEREA din Partidul Socialistilor Europeni (VIDEO)

Social-democratii din Danemarca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni PES), a anuntat parlamentarul danez Orla Hav. Oficialul invoca ingrijorarile legate de modul general in care PSD. continuă pe B1

LOVITURA momentului pentru PSD! Ar putea fi exclus din familia politica europeana! DECIZIE de ultima ora

Mai multi romani stabiliti in Danemarca au transmis o scrisoare deschisa liderului social-democratilor din tara, Mette Frederiksen 40 de ani), prin care solicita excluderea PSD din grupul politic.

Europarlamentar (fost PSD): Voi propune excluderea PSD din Grupul Social-Democrat din Parlamentul European

Europarlamentar Catalin Ivan, exclus din PSD, anunta ca va propune excluderea formatiunii social-democrate din randurile Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul.

PRESA SARBA, propaganda pentru PSD: Protestele de la Bucuresti, incercarea lui SOROS de a da o lovitura de stat

Incidentele violente din Piata Victoriei care au facut inconjurul lumii nu sunt ocolite nici de editiile principalelor publicatii ale statelor vecine. in Serbia, tara in care a fugit de o posibila condamnare.

PSD vrea SCHIMBAREA prevederilor din Codul Penal privind UCIDEREA DIN CULPA

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Robert Cazanciuc PSD), a anuntat ca va propune modificarea Codului Penal in sensul in care soferii care conduc autoturisme fara permis sau sub influenta bauturilor.

Comisia Europeana, mesaj DUR pentru Romania dupa VIOLENTELE JANDARMILOR din Piata Victoriei: Independenta Justitiei si lupta impotriva coruptiei, de o importanta colosala

Comisia Europeana intervine in scandalul momentului din Romania. Un purtator de cuvant de la Bruxelles atrage atentia ca manifestatiile violente de la Bucuresti nu pot fi o solutie in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )