Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ludovic Orban: PSD e considerat CIUMAT pana si de partenerii lor din Partidul SocialistilorEuropeni (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: PSD e considerat CIUMAT pana si de partenerii lor din Partidul SocialistilorEuropeni (VIDEO)

Romania trebuie reprezentata de oameni credibili, respectati, si competenti la nivel european, insa cu o singura exceptie, toate partidele sunt paria, nefrecventabile, ca si ciumate pentru partenerii lor. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: PSD in Europa si cand alearga singur iese pe locul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca partidul pe care il conduce este, in acest moment, singura forta politica ce are capacitatea de a reprezenta Romania la nivel european, in contextul esecurilor inregistrate, in opinia sa, de formatiunile politice aflate in prezent la guvernare .

Ludovic Orban: PSD, in Europa, si cand alearga singur iese pe locul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca partidul pe care il conduce este, in acest moment, singura forta politica ce are capacitatea de a reprezenta Romania la nivel european, in contextul esecurilor inregistrate de PSD si ALDE.

LUDOVIC ORBAN: PNL este peste PSD in sondaje

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, ieri, ca ultimele sondaje situeaza partidul pe care il conduce la 27-30% din optiunile alegatorilor, aproape dublu fata de procentele inregistrate dupa pierderea alegerilor parlamentare din 2016.

LUDOVIC ORBAN: Puterea sa abroge articolele din OUG 114 prin care au inghetat indemnizatiile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca, daca domnii acestia care sunt astazi la putere mai au o urma de respect pentru cei care s-au luptat impotriva comunismului, sa abroge articolele din OUG 114 prin care au inghetat indemnizatiile exact pentru persoanele persecutate in perioada comunista, pentru detinutii politici.

LUDOVIC ORBAN: E posibil sa avem actiuni comune cu seful statului in campania pentru referendum

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca PNL va sprijini cu toate fortele referendumul din 26 mai si a precizat ca este posibil ca liberalii sa aiba actiuni comune cu seful statului in campania pentru referendum, insa aceste lucruri nu au fost inca stabilite.

Limbaj de birjar al vicepresedintelui ALDE Iasi la adresa liderului PNL Ludovic Orban: Du-te, ba, in p***a ma-tii!

Medicul iesean Razvan Constantinescu a avut o reactie publica suburbana la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban, despre care spune ca, in trecut, i-a fost oarecum amic.

Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura dupa alegerile europarlamentare din luna mai, a anuntat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat la un post de televiziune ca obiectivul.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu este permisa emiterea de OUG prin care sa fie scapati de puscarie pe cei care au savarsit infractiuni de coruptie(VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban, a declarat joi, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca trebuie se stopeze emiterea de Ordonante de Urgenta care urmaresc sa-i scape de puscarie pe cei care au.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

Ludovic Orban: Celelalte partide sunt paria, sunt nefrecventabile, sunt ca si CIUMATE pentru partenerii lor europeni

Romania trebuie reprezentata de oameni credibili, respectati, si competenti la nivel european, insa cu o singura exceptie, toate partidele sunt paria, nefrecventabile, ca si ciumate pentru partenerii lor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )