Libnet.ro
UNICEF

22:30

Surse Digi24: Cum a incercat Viorica Dancila sa ajunga la Sibiu si a ajuns la Cluj

Hotnews Hotnews,
 Surse Digi24: Cum a incercat Viorica Dancila sa ajunga la Sibiu si a ajuns la Cluj

Premierul Viorica Dancila a incercat sa obtina o invitatie la Sibiu, unde sunt reuniti toti liderii Europei, daca nu la Summit-ul informal al Consiliului European, macar la o intalnire neoficiala cu sefii socialistilor europeni sau o bilaterala cu un alt sef de guvern mai apropiat de Executivul de la Bucuresti, au declarat pentru Digi24. ro surse din conducerea PSD. continuă pe Hotnews

Corespondenta de la Sibiu. De ce nu participa Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu

Guvernul detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, insa premierul Viorica Dancila nu va participa la Summitul de la Sibiu. Motivul: liderii europeni se reunesc in cadrul Consiliului European, o alta institutie, unde Romania e reprezentata de presedintele Klaus Iohannis. Potrivit cutumei diplomatice, Viorica Dancila nu a putut fi invitata oficial. Premierul ar fi putut participa doar ca turist.

VIDEO inaintea Summitului european de la Sibiu, premierul Viorica Dancila a innoptat intr-un hotel din Alba Iulia: Am declinat invitatiile unor omologi

Premierul Viorica Dancila viziteaza joi, in ziua Summitului european de la Sibiu, doua judete vecine, Alba si Cluj. Dancila a stat in noaptea de miecuri spre joi intr-un hotel de 4 stele din Alba Iulia. Surse din PSD sustin ca s-a negociat pana in ultimul moment prezenta premierului la Sibiu.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

VIORICA DANCILA: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a afirmat, astazi, ca ea si presedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participa, si sa prezinte Europei realizarile Romaniei.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cluj, insa nu in locul anuntat conform programului VIDEO

Premierul Viorica Dancila a ajuns, joi, la Cluj-Napoca, dar nu in locul unde era programat sa ajunga, ci in alta parte. Viorica Dancila se afla, joi, intr-o vizita in tara, la Cluj-Napoca, alaturi de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Sefa Guvernului ar fi trebuit sa ajunga la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, insa premierul nu [] .

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Summitul UE de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a facut, joi,declaratii din Alba Iulia in ceea ce priveste Summitul de la Sibiu. Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent.

VIDEO in speranta ca va fi invitata la Sibiu, pemierul Viorica Dancila a innoptat intr-un hotel din Alba Iulia: Am declinat invitatiile unor omologi

Premierul Viorica Dancila viziteaza joi, in ziua summitului european de la Sibiu, doua judete vecine, Alba si Cluj. Dancila a stat in noaptea de miecuri spre joi intr-un hotel de 4 stele din Alba Iulia, in speranta ca, in final, va fi invitata la Sibiu, cel putin la intalnirea liderilor socialisti prezenti la summit.

VIDEO in speranta ca va fi invitata la Sibiu, premierul Viorica Dancila a innoptat intr-un hotel din Alba Iulia: Am declinat invitatiile unor omologi

Premierul Viorica Dancila viziteaza joi, in ziua summitului european de la Sibiu, doua judete vecine, Alba si Cluj. Dancila a stat in noaptea de miecuri spre joi intr-un hotel de 4 stele din Alba Iulia, in speranta ca, in final, va fi invitata la Sibiu, cel putin la intalnirea liderilor socialisti prezenti la summit.

Viorica Dancila: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a afirmat joi ca ea si presedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participa, si sa prezinte Europei realizarile Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )