Libnet.ro
UNICEF

07:00

Timmermans, nou avertisment referitor la activarea Articolului 7:Nu este prea tarziu, puteti repara asta! Nu adoptati legislatia penala!

Adevărul Adevărul,
Timmermans, nou avertisment referitor la activarea Articolului 7:Nu este prea tarziu, puteti repara asta! Nu adoptati legislatia penala!

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene si candidatu al socialistilor la alegerile europarlamentare, a declarat miercuri, inaintea dezbaterii de la Bruxelles, ca prin scrisoarea trimisa pe 10 mai autoritatilor romane incearca sa le convinga sa nu renunte la lupta impotriva coruptiei. continuă pe Adevărul

Norica Nicolai ii scrie lui Frans Timmermans: Cine ameninta Romania cu activarea articolului 7?

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai i-a adresat o intrebare, printr-o scrisoare, lui Frank Timmermans, intrebandu-l pe oficialul european in ce calitate ameninta Romania cu activarea articolului 7, in cea de candidat la sefia Comisiei Europeana sau cea de comisar european.

Timmermans, in legatura cu activarea Articolului 7 pentru Romania: inca avem sansa sa prevenim, pentru ca legislatia privind modificarea codurilor penale nu este in aplicare

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat miercuri, inaintea dezbaterii candidatilor la presedintia Comisiei Europene, ca scrisoarea trimisa pe 10 mai presedintelui Romaniei, presedintilor celor doua camere din Parlament si premierului este un pas preventiv si incearca sa convinga autoritatile sa nu adopte modificarile aduse codurile penale, pentru ca este mereu mai bine sa previi decat sa corectezi apoi.

Prima reactie din PSD dupa ce Timmermans a amenintat cu activarea Articolului 7: Suntem un stat suveran, independent, politica ne-o facem noi in statul nostru

Deputatul PSD Catalin Radulescu a respins, luni, amenintarea Comisiei Europei privind activarea Articolului 7 impotriva Romaniei daca nu se renunta la modificarile la codurile penale. Acesta a sustinut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )