Libnet.ro
UNICEF

18:15

Blaga, despre pregatirile pentru alegerile din 2016: Vom face analize sociologice in toata tara pentru a le oferi cetatenilor cei mai buni candidati

B1 B1,
Blaga, despre pregatirile pentru alegerile din 2016: Vom face analize sociologice in toata tara pentru a le oferi cetatenilor cei mai buni candidati

Copresedintele PNL Vasile Blaga a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre subiectele abordate de liberali la Biroul Politic National desfasurat sambata. Am discutat despre prioritatile. continuă pe B1

Blaga, despre pregatirile pentru alegerile din 2016: Vom face analize sociologice in toata tara pentru a le oferi cetatenilor cei mai buni candidati (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a vorbit in cadrul unei conferinte de presa despre subiectele abordate de liberali la Biroul Politic National desfasurat sambata. Le-am prezentat colegilor nostri.

Tintele lui Gabriel Oprea: 10% in alegerile din 2016 si peste un milion de membri de partid

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a tinut un discurs la scoala de vara a UNPR de la Costinesti. Oprea a vorbit in fata a 2. 000 de tineri despre interes national si iubire de tara dar a amintit si c.

Gabriel Oprea: in campania UNPR din 2016 va fi ca la Armata

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a spus, sambata, participantilor la Scoala de vara a partidului, ca in campania Uniunii de la alegerile din 2016 va fi ca la Armata, adica ordine si disciplina. El a mentionat ca formatiunea are ca tinta cel putin 10% din voturile romanilor.

NASA incepe pregatirile pentru o misiune pe Marte

Cei de la NASA au inceput pregatirea unei echipe de sase oameni pentru o misiune ulterioara pe Marte. Urmatoarea tinta importanta a cercetatorilor din cadrul NASA este chiar planeta rosie, insa pentru o misiune de asemenea proportii, astronautii vor avea nevoie de pregatiri intense. Asta deoarece misiunea, dupa cum spune site-ul BBC, misiunea ar putea [] NASA incepe pregatirile pentru o misiune pe Marte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

PMP: Vom vota Codul Fiscal cu TVA de 21% din 2016 si 19% din 2017

Partidul Miscarea Populara a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca parlamentarii formatiunii vor vota Codul fiscal daca TVA va fi redusa treptat la 21% din 2016 si la 19% din 2017 si fara sa existe masuri care sa pericliteze macrostabilitatea economica a Romaniei.

Germania: Un centru pentru refugiati din nordul tarii, atacat cu un cocteil Molotov

Un centru pentru refugiati din nordul Germaniei a fost atacat vineri dimineata, cu un cocteil Molotov, aruncat de persoane necunoscute, a anuntat politia, informeaza agentia DPA. Dispozitivul incendiar a fost.

Cum arata centrele pentru imigranti din Romania

Imagini cu centrele pentru imigranti din Romania au fost prezentate, vineri, in exclusivitate la Antena 3. in tara noastra sunt sase centre de primire a imigrantilor, cu o capacitate totala de circa 1.

Politic Show: Klaus Iohannis a pierdut 12 procente intr-o luna. PSD a trecut inaintea PNL; Tata-socru, matrasit din PSD. Cine se pregateste sa-i ia locul in fruntea senatorilor; Ce spune Vasile Blaga despre implicarea serviciilor secrete in viata politic

Voicu lauda proiectul PNL privind votul prin corespondenta: singurul care tine cont de opinia Diasporei. PNL atrage atentia ca parlamentarii. Liviu Dragnea triaza oamenii lui Victor Ponta. Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta, ar urma sa paraseasca sefia grupului PSD din Senat.

Hunor (UDMR), despre consensul partidelor pe Codul Fiscal: Indiferent cine va guverna, responsabilitatea este comuna

Responsabilitatea implementarii masurilor prevazute de noul Cod Fiscal va fi una comuna, indiferent cine va guverna Romania dupa alegerile din 2016, considera presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Sunt de acord ca a.

Dragnea, despre consultarile pe Cod Fiscal: TVA de 20% din 2016 si de 19% din 2017

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, declarat joi ca partidele parlamentare au convenit, dupa discutiile privind Codul Fiscal, reducerea etapizata a TVA, astfel incat taxa va fi redusa la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )