Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a. continuă pe B1

Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Nu ne mai putem numi PARTID MARE daca nu avem pe cineva

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD a declarat, luni, ca partidul sau sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare.

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Daca vrea sa-l iubeasca pe Hitler, o poate face in afara partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca PSD nu este un partid antisemit si daca Daniel Predoiu, membru de baza al Organizatiei PSD Olt, vrea sa-l iubeasca pe Hitler, s-o faca in alta.

Liviu Dragnea, despre organizarea unui Congres de urgenta: Nu resping ideea. Este important ce vrea majoritatea (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu respinge ideea de a fi organizat un Congres mai devreme de luna noiembrie. Declaratia lui Dragnea vine in contextul in care tot mai multi.

Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la initiativa ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, de a primit refugiati in caminele studentesti din tara. Dragnea este de parere ca ordinul lui.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care.

Daca PSD nu va avea candidat propriu la Primaria Capitalei, nu ne mai putem numi partid mare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca formatiunea sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare, iar astfel de analize pentru stabilirea candidatului vor incepe in perioada imediat urmatoare, transmit surse din presa.

SURSE Robert Negoita ii ia locul Ecaterinei Andronescu la sefia PSD Bucuresti. PSD il pregateste pentru Primaria Capitalei

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, un apropiat al liderului PSD Liviu Dragnea, este singurul candidat la sefia PSD Bucuresti, cea mai importanta filiala din tara, au declarat surse social-democrate. Actualul presedinte al PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, nu va mai candida pentru un nou mandat in fruntea organizatiei. Robert Negoita este varianta de rezerva a PSD pentru Primaria Capitalei la alegerile locale de anul viitor.

Liviu Dragnea: Pana la 1 decembrie vom putea sa prezentam bucurestenilor candidatii la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are incredere ca pana la data de 1 decembrie Partidul Social Democrat poate prezenta bucurestenilor echipa de candidati pentru alegerile locale si.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )