Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baronul PSD de Neamt neaga ca i-ar fi cerut lui Cuc sa tina avioanele TAROM la sol, in ziua motiunii

Antena3 Antena3,
Baronul PSD de Neamt neaga ca i-ar fi cerut lui Cuc sa tina avioanele TAROM la sol, in ziua motiunii

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, despre care surse citate de adevarul. ro sustin ca i-ar fi cerut lui Razvan Cuc, ministrul demisionar al Transporturilor, sa retina avioanele cu parlamentari la sol in ziua. continuă pe Antena3

Baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM in ziua motiunii. Ministrul Transporturilor, lasat singur Cuc de partid

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, sa retina avioanele cu parlamentari la sol in ziua motiunii, sustin surse politice pentru Adevarul. Cuc s-a conformat, dar s-a lovit de refuzul sefei TAROM, pe care apoi a dat-o afara. intre timp, DNA a intrat pe fir. Ministrul se plange acum ca partidul l-a abandonat.

Surpriza de proportii: Cine este baronul PSD care ar fi ordonat, de fapt, anularea zborurilor TAROM in ziua motiunii

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Razvan Cuc, ministrul demisionar al Transporturilor, sa retina avioanele cu parlamentari la sol in ziua motiunii, sustin surse politice pentru Adevarul. Cuc.

Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Razvan Cuc sa incalce legea sau sa comita vreun abuz

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt, neaga faptul ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa tina la sol avioanele TAROM in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii. Ionel Arsene, seful lui Razvan Cuc pe linie de partid, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru motiunea de cenzura, incercand sa mentina la Putere Guvernul Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )