Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dancila, despre scandalul TAROM: Dupa cate stiu, ministrul Transporturilor are dreptul sa se intereseze daca sunt anumiti pasageri in avion

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre scandalul TAROM: Dupa cate stiu, ministrul Transporturilor are dreptul sa se intereseze daca sunt anumiti pasageri in avion

Prim-ministrul Viorica Dancila ii ia apararea lui Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, acuzat de Opozitie de faptul ca ar fi facut presiuni pentru mentinerea unor avioane la sol in ziua in care s-a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului. continuă pe Adevărul

Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Razvan Cuc sa incalce legea sau sa comita vreun abuz

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt, neaga faptul ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa tina la sol avioanele TAROM in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii. Ionel Arsene, seful lui Razvan Cuc pe linie de partid, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru motiunea de cenzura, incercand sa mentina la Putere Guvernul Dancila.

Eugen Tomac (PMP), despre scandalul TAROM: Actiunile ministrului Cuc, marsavii demne de Venezuela lui Chavez si Rusia lui Putin. E halucinant ca unii care vor sa lungeasca interimatul Guvernului Dancila

Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat, vineri seara, ca actiunile lui Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, care i-ar fi indicat fostului director general TAROM sa opreasca avioanele cu parlamentari la sol in.

Viorica Dancila, reactie in scandalul TAROM: De ce as fi facut acest lucru?

Viorica Dancila se delimiteaza de ministrul Transporturilor Razvan Cuc in scandalul TAROM. Premierul demis sustine ca nu se poate ca acest scandal de la TAROM sa se lege de ea, candidat al PSD la.

Acuzatii incendiare in scandalul de la Tarom, dupa ce pilotul Osiceanu a anuntat ca a fost amenintat. Cine minte

Bomba in scandalul TAROM! Cezar Osiceanu, pilotul care a acuzat-o pe fosta sefa Madalina Mezei ca lanseaza acuzatii false a inceput sa primeasca telefoane de amenintare. Pilotul banuit ca s-ar afla in.

Viorica Dancila, despre scandalul de la TAROM: Domnul ministru nu mi-a dat raportul cu cine se intalneste la 11 noaptea. Cred in prezumtia de nevinovatie (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, referitor la scandalul de la TAROM, ca ministrul Razvan Cucu nu i-a dat raporul in legatura cu intalnirile pe care le are la miezul noptii. Nu mi-a dat.

Scandalul TAROM. Madalina Mezei, fost director general al TAROM, rupe tacerea: Voi spune totul la DNA, luni, la ora 10

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a declarat ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii din provincie sa nu voteze.

DNA incepe audierile in scandalul Tarom. Madalina Mezei, fosta sefa a companiei, da explicatii in fata procurorilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai.

Singurul motiv pentru care Dancila nu crede ca Razvan Cuc a cerut ca avioanele sa ramana la sol in ziua motiunii. Maine o sa am primele detalii de la Corpul de Control

Viorica Dancila a discutat cu Razvan Cuc despre scandalul Tarom si nu crede ca ministrul ar fi luat decizia sa ceara retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii pentru ca ar fi pus-o pe ea intr-o situatie neplacuta. Premierul a precizat ca va primi luni primele detalii de la Corpul de control, pe care l-a trimis atat la Tarom, cat si la Ministerul Transporturilor.

Viorica Dancila anunta ce va face in scandalul TAROM

Premierul interimar Viorica Dancila a declarat vineri, in localitatea brasoveana Sacele, ca va fi neiertatoare privind masurile care ar putea fi luate in urma verificarilor pe care Corpul de control al.

Dancila trimite Corpul de Control la TAROM dupa dezvaluirile fostei sefe

Premierul demis Viorica Dancila trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM. Decizia vine dupa ce Daniela Madalina Mezei, sefa TAROM demisa marti, a dezvaluit ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut in ziua motiunii sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )