Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalina Mezei, fost director TAROM, a venit la DNA dupa acuzatiile aduse lui Razvan Cuc: Sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Madalina Mezei, fost director TAROM, a venit la DNA dupa acuzatiile aduse lui Razvan Cuc: Sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala UPDATE

Madalina Mezei, fost director TAROM, a venit luni la sediul DNA pentru audieri in calitate de martor, dupa ce l-a acuzat pe Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. Sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala, a spus fosta sefa a companiei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, chemata luni la DNA

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, a declarat vineri ca a fost chemata luni dimineata la DNA, in calitate de martor, dupa ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, ca in ziua motiunii de cenzura i-a cerut sa retina aeronave la sol, informeaza Agerpres.

Ce a declarat Madalina Mezei, fostul director TAROM, in fata procurorilor DNA. Dezvaluirile care-l ingroapa pe Razvan Cuc

Madalina Mezei a trecut la DIICOT pentru declaratii in cazul anularii zborurilor in ziua motiunii de cenzura. Fosta sefa TAROM a stat nu mai putin de patru ore de vorba cu procurorii. Ce a sustinut aceasta in legatura cu cerinta lui Razvan Cuc? Ce a declarat fosta sefa TAROM la DIICOT? Madalina Mezei a declarat .

Scandalul TAROM. Madalina Mezei, fost director general al TAROM, rupe tacerea: Voi spune totul la DNA, luni, la ora 10

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a declarat ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii din provincie sa nu voteze.

DNA intervine in scandalul de la TAROM. Madalina Mezei, fost director general al companiei, chemata luni la audieri

DNA intervine in scandalul de la Tarom. Potrivit unor surse citate de Antena 3, procurorii anticoruptie au deschis un dosar penal dupace directorul demis Madalina Mezei si ministrul demis al Transporturilor,.

Audieri in cazul TAROM: Madalina Mezei, fosta directoare a companiei, s-a prezentat la DNA dupa ce ministrul Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura (VIDEO)

UPDATE: Madalina Mezei a ajuns la sediul DNA, luni, in jurul orei 10. incep audierile in cazul Tarom. Fostul director al companiei aeriene, Madalina Mezei, este asteptata luni dimineata la sediul Dire.

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, despre scandalul retinerii avioanelor la sol: Am fost contactata de DNA si ma voi duce luni (VIDEO)

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, se va prezenta la DNA in contextul scandalului legat de faptul ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de.

Fosta directoare a Tarom Madalina Mezei, in vizita la DNA dupa acuzatiie la adresa ministrului Transporturilor Razvan Cuc

Madalina Mezei, fostul director al Tarom, a sosit luni, la DNA, pentru a da declaratii, in dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, de a tine la sol unele avioane, in ziua motiunii de cenzura.

Madalina Mezei, fosta sefa a Tarom, audiata de procurorii DNA timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai.

Madalina Mezei, fosta sefa a Tarom, audiata de procurorii DIICOT timp de patru ore. Ce a declarat la finalul audierilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai.

Familia Mezei-Capitan de la TAROM: Afaceri uriase

Scandalul de la TAROM capata noi proportii. Madalina Mezei, fostul director TAROM, a fost audiata azi timp de patru ore la DNA. intre timp, apar in presa tot felul de dezvaluiri legate de familia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )