Libnet.ro
UNICEF

15:30

Surpriza de proportii: Cine este baronul PSD care ar fi ordonat, de fapt, anularea zborurilor TAROM in ziua motiunii

Antena3 Antena3,
Surpriza de proportii: Cine este baronul PSD care ar fi ordonat, de fapt, anularea zborurilor TAROM in ziua motiunii

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Razvan Cuc, ministrul demisionar al Transporturilor, sa retina avioanele cu parlamentari la sol in ziua motiunii, sustin surse politice pentru Adevarul. Cuc. continuă pe Antena3

Baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM in ziua motiunii. Ministrul Transporturilor, lasat singur Cuc de partid

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, sa retina avioanele cu parlamentari la sol in ziua motiunii, sustin surse politice pentru Adevarul. Cuc s-a conformat, dar s-a lovit de refuzul sefei TAROM, pe care apoi a dat-o afara. intre timp, DNA a intrat pe fir. Ministrul se plange acum ca partidul l-a abandonat.

Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Dan Capatos. Prima aparitie publica a Monicai, sambata seara

Prezinta una dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune din Romania, dar multi dintre cei care il urmaresc pe Dan Capatos nu stiu cine este si cu ce se ocupa sotia lui. Monica apare in public foarte rar, preferand sa stea departe de lumina reflectoarelor. Ea este tot jurnalista si l-a cunoscut pe prezentatorul TV .

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

O filmare de aproximativ 4 minute a facut, sambata, inconjurul Romaniei. O femeie si-a surprins sotul in masina cu amanta, pe care a lasat-o fara haine, cerandu-i sa plece asa acasa. Pe toata durata inregistrarii, barbatul a ramas foarte calm, insa la final si-a umilit sotia asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cine este .

TAROM are un nou director. Cine este George Costin Barbu, cel care a fost numit in locul Madalinei Mezei

TAROM are un nou director, iar acest rol in cadrul companiei i-a fost oferit lui George Costin Barbu, luni. Astfel, acesta a inlocuit-o pe Madalina Mezei, in aceasta functie de conducere. Consiliul de Administratia al TAROM l-a desemnat pe George Costin Barbu in functia de director general provizoriu, pentru un mandat pe patru luni.

Cine este barbatul care a rapit o fata de 13 ani din Cluj. Legatura incredibila pe care o are cu minora

Politia Romana a activat sistemul de Alerta, rapire copil!, in cazul unei fete de 13 ani. Adolescenta se numeste Daria Maria Puica, iar politistii il suspecteaza ca o ruda a acesteia s-ar face responsabil de o asemenea fapta. Autoritatile sunt acum in cautarea unui tanar de 27 de ani, despre care se crede ca a .

Cine este si cum arata iubita vloggerului Selly. Ce l-a atras la Smaranda FOTO

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar multe fete ar face orice sa ii fie in preajma. Tanarul care a facut deja primul milion de euro din publicitate o iubeste insa pe Smaranda, o frumoasa bruneta de liceu. Vloggerul Selly este indragostit de Smaranda. Iubita lui face furori pe Instagram Selly, pe numele .

Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru. Tanarul, cautat de politie dupa ce a injunghiat un om, in Timisoara

Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru, a ajuns sa fie certat cu legea. Tanarul este cautat, in momentul de fata, de catre politisti, dupa ce ar fi injunghiat o persoana. Momentele socante s-au petrecut in Timisoara, sambata, in jurul orei 5:00, dupa ce a avut loc un atac in apropierea unui club din acest oras.

Fost reporter PRO TV, arestat in SUA. De ce este acuzat barbatul care lucra pentru emisiunea La Maruta

Un fost reporter Pro TV a fost arestat in Statele Unite ale Americii, fiind acuzat ca face parte dintr-o retea infractionala care a obtinut 20 de milioane de dolari prin metoda skimming. Barbatul a facut parte in trecut din echipa emisiunii La Maruta, iar la un moment dat a decis sa inceapa o noua viata .

Cine este John Bercow, speaker-ul Camerei Comunelor care a stopat Brexitul lui Johnson Bunicii paterni, evrei din Romania, au emigrat in Marea Britanie acum un secol

Presedintele conservator al Camerei Comunelor John Bercow, care a refuzat luni sa supuna votului deputatilor acordul privind Brexitul negociat de Boris Johnson, nu este la prima initiativa spectaculoasa, ajungand chiar sa fie acuzat de partinire in propria sa tabara, scrie AFP.

Business report: Actiunile Renault scad cel mai mult de la arestarea lui Ghosn dupa revizuirea tintelor de profit si venituri; Cum merge acum afacerea panourilor fotovoltaice puse acasa; Cine este miliardarul care vrea sa cumpere PRO TV

Mai multe slujbe decat doritori sa le ocupe. Tinerii merg la targurile de joburi doar ca sa isi pastreze ajutorul de somaj. intr-o perioada in care Romania se confrunta cu. Saracia tinerilor ne face campionii inegalitatii sociale. Romania s-a remarcat din nou din perspectiva ratei foarte ridicate de risc la saracie si excludere sociala, cu.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )