Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tomac: Am sentimentul ca Razvan Cuc nu intelege in ce s-a bagat. intelegeti ca e aproape un act terorist ce a facut? (VIDEO)

B1 B1,
Tomac: Am sentimentul ca Razvan Cuc nu intelege in ce s-a bagat. intelegeti ca e aproape un act terorist ce a facut? (VIDEO)

Eugen Tomac a declarat, pentru B1 TV, ca daca se dovedeste ca, intr-adevar, ministrul demis Razvan Cuc i-a cerut fostei sefe TAROM sa tina avioane cu parlamentari la sol, in ziua motiunii de cenzura, atunci. continuă pe B1

VIDEO Imaginile care dovedesc ca Razvan Cuc a fost acasa la sefa Tarom cu o seara inainte de motiune. Cuc admite: Pot sa ma intalnesc cu directorii oriunde

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a intalnit cu sefa TAROM, Madalina Mezei, in fata casei sale, cu o seara inainte de motiunea de cenzura, arata imaginile publicate de ziuanews. ro. Razvan Cuc recunoaste ca a intrebat-o pe Mezei ce parlamentari vor zbura cu avioane Tarom in ziua motiunii de cenzura, dar neaga faptul ca i-a cerut sa retina aeronavele la sol.

Ce spune Razvan Cuc despre faptul ca ar fi cerut anularea unor zboruri TAROM. Conflictul se adanceste

Razvan Cuc recunoaste ca s-a intalnit cu fosta sefa TAROM Madalina Mezei in seara de dinaintea motiunii de cenzura si ca i-a cerut o lista cu parlamentarii care vin cu aeronavele companiei la Bucuresti pentru vot. Ministrul Transporturilor neaga insa faptul ca ar fi cerut ca avioanele sa fie oprite la sol. Razvan Cuc nu .

Paleologu: Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetentei in Romania. La toate nivelurile sunt numiti impostori, nulitati, hotomani (VIDEO)

Scandalul dintre Razvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, si Madalina Mezei, fosta sefa TAROM, e de un mahalagism extrem, este de parere Theodor Paleologu. Faptul ca un om ca Razvan Cuc a ajuns ministru.

Ce a declarat Madalina Mezei, fostul director TAROM, in fata procurorilor DNA. Dezvaluirile care-l ingroapa pe Razvan Cuc

Madalina Mezei a trecut la DIICOT pentru declaratii in cazul anularii zborurilor in ziua motiunii de cenzura. Fosta sefa TAROM a stat nu mai putin de patru ore de vorba cu procurorii. Ce a sustinut aceasta in legatura cu cerinta lui Razvan Cuc? Ce a declarat fosta sefa TAROM la DIICOT? Madalina Mezei a declarat .

Ionel Arsene, despre scandalul TAROM: Nu i-am cerut ministrului Razvan Cuc sa incalce legea sau sa comita vreun abuz

Ionel Arsene, liderul PSD Neamt, neaga faptul ca i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa tina la sol avioanele TAROM in care se aflau parlamentari ai Opozitiei in ziua motiunii. Ionel Arsene, seful lui Razvan Cuc pe linie de partid, a fost unul dintre negociatorii PSD la votul pentru motiunea de cenzura, incercand sa mentina la Putere Guvernul Dancila.

Razvan Cuc analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, luni, ca analizeaza posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva fostei sefe a Tarom, Madalina Mezei, sustinand ca nepotismul, interesele personale si lipsa totala de implicare manageriala sunt chestiuni de notorietate publica in ceea ce o priveste.

Dancila, despre acuzatiile aduse lui Razvan Cuc: Am incredere in oameni si in prezumtia de nevinovatie Adevarul este mai important decat minciuna

Prim-ministrul demis, Viorica Dancila, a declarat, luni la Parlament, ca, in calitate de presedinte PSD, il va demite imediat pe Razvan Cuc, daca se adeveresc acuzatiile privind interventia acestuia pe langa fosta directoare a TAROM pentru a tine avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. Cu toate acestea, Dancila a subliniat ca nu cred ca cineva si-ar permite sa faca asa ceva. Mai mult, aceasta a atras atentia jurnalistilor ca pleaca de la premisa ca este adevarat.

Scandalul Tarom Razvan Cuc iti aminteste ca nu ai aterizat acum in Romania

Avem un nou scandal national in fata caruia ne purtam cu surprindere. Fosta sefa a Tarom l-a acuzat pe Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in.

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Razvan Cuc, dupa ce acesta ar fi incercat sa tina la sol avioane TAROM in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a anuntat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa retina aeronavele TAROM la sol in ziua motiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din.

Fosta directoare a Tarom Madalina Mezei, in vizita la DNA dupa acuzatiie la adresa ministrului Transporturilor Razvan Cuc

Madalina Mezei, fostul director al Tarom, a sosit luni, la DNA, pentru a da declaratii, in dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, de a tine la sol unele avioane, in ziua motiunii de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )