Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIORICA DANCILA: Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca nu crede ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol, afirmatie legata de faptul ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost acuzat ca ar fi facut acest lucru in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii Opozitiei sa nu poata ajunga la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, intrebata daca protejarea lui Tariceanu de DNA a fost o greseala: Cred ca da (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca a fost o greseala a PSD ca l-a protejat pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prin respingerea Senatului a cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale. Cred.

Viorica Dancila: Iohannis este un presedinte repetent si cred ca romanii nu-l vor trece clasa

Presedintele are un mandat esuat, sustine premierul demis Viorica Dancila. Presedintele Romaniei trebuie sa isi reprezinte tara, nu anumite persoane. Presedintele Romaniei trebuie sa actioneze in.

Viorica Dancila, dupa ce a trimis Corpul de control la Tarom si la Transporturi: Voi fi neiertatoare

Premierul Viorica Dancila a spus vineri, la Sacele, in judetul Brasov, ca va fi neiertatoare daca se va dovedi ca cineva a gresit in cazul scandalului dintre fosta directoare a Tarom, Madalina Mezei, si ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, transmite Mediafax.

Viorica Dancila, despre scandalul de la TAROM: Domnul ministru nu mi-a dat raportul cu cine se intalneste la 11 noaptea. Cred in prezumtia de nevinovatie (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, referitor la scandalul de la TAROM, ca ministrul Razvan Cucu nu i-a dat raporul in legatura cu intalnirile pe care le are la miezul noptii. Nu mi-a dat.

Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Dorinta PSD e sa intre in opozitie, a spus premierul demis Viorica Dancila, duminica seara, la Antena 3. Dorinta noastra este sa intram in opozitie. Cred ca acest lucru a fost evident si l-am.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

VIORICA DANCILA: Iohannis a dovedit ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca planul presedintelui Iohannis de a demite Guvernul PSD prin motiune de cenzura si de a numi guvernul sau s-a blocat la jumatatea drumului, acuzandu-l pe seful statului ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca si sa vina cu solutii pentru aceasta criza in care se afla tara.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Viorica Dancila, aparitie de senzatie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat asa cu Adrian Nastase si Mircea Geoana

Viorica Dancila a fost invitata, sambata, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al Romaniei a purtat o tinuta impecabila si s-a fotografiat alaturi de Mircea Geoana, Adrian Nastase si Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe retelele de socializare. Viorica Dancila s-a fotografiat cu Adrian Nastase si Mircea .

VIORICA DANCILA: Am discutat cu domnul Cuc, a negat toate lucrurile legate de avioane

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a discutat cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre situatia de la Tarom si acuzele care ii sunt aduse de fosta directoare a companiei, Madalina Mezei, spunand ca ministrul a negat toate lucrurile legate de intarzierea avioanelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )