Libnet.ro
UNICEF

14:15

EUGEN TOMAC, SCRISOARE CATRE PREMIERUL VIORICA DANCILA: Opriti posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC, SCRISOARE CATRE PREMIERUL VIORICA DANCILA: Opriti posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara

Liderul PMP, Eugen Tomac, a transmis, marti, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila in care ii solicita masuri concrete pentru a opri posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara, estimand ca exista peste 500. 000 de astfel de persoane. Potrivit lui Tomac, luandu-se in considerare prezenta scazuta de obicei la alegerile europarlamentare, aceasta forma de frauda electorala poate fi de natura sa influenteze decisiv rezultatul alegerilor. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Viorica Dancila in mesajul de Pasti: Lumina Sfanta sa ne arate calea catre ceea ce ne uneste

Premierul Viorica Dancila a transmis sambata un mesaj romanilor din tara si din strainatate, in care le ureaza Paste fericitsi sa se bucure de armonia si emotia momentelor petrecute cu ce.

Eugen Tomac, scrisoare deschisa catre Viorica Dancila: Opriti posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie maghiara

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ii cere Vioricai Dancila, intr-o scrisoare deschisa publicata, marti, pe Facebook, sa opreasca posibila fraudare a voturilor romanilor care detin si cetatenie.

Premierul Viorica Dancila va efectua, in perioada 1-2 mai, o vizita in Polonia

Prim-ministrul Viorica Dancila va efectua, in perioada 1-2 mai, o vizita in Republica Polona, in cursul careia va participa la Conferinta sefilor de guvern ai statelor din Europa Centrala si de Est care au aderat la Uniunea Europeana dupa 2004 si la Marsul International al Vietii.

Eugen Tomac, despre un vizonar roman: Ideea lui Emanoil Catelly, un parlamentar roman din perioada interbelica, era formarea Romaniei in Statele Unite ale Europei (VIDEO)

Eugen Tomac, a scris, luni, pe Facebook, ca Emanoil Catelly, un parlamentar roman din perioada interbelica, dar si ideologul Sfatului Tarii creat in 1917, a enuntat ideea formarii statului romanesc unitar in.

Viorica Dancila: Sarbatorile Pascale ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta. Paste fericit tuturor romanilor, din tara si din toate colturile lumii!

Viorica Dancila a facut un apel la unitate in mesajul oficial transmis cu ocazia invierii Domnului. Premierul le-a urat romanilor sa fie sanatosi si sa se bucure de momentele alaturi de cei dragi,.

Viorica Dancila, mesaj de Paste:Sarbatorile Pascale ne dau sansa unui nou inceput, sub orice forma ar fi acesta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis un mesaj de bine romanilor din tara si de peste hotare cu ocazia sarbatorii Pastelui.

Viorica Dancila l-a felicitat pe premierul spaniol pentru succesul din alegeri: Premierul si-a exprimat speranta ca diaspora romana va continua sa reprezinte un liant puternic al relatiilor bilaterale

Premierul Viorica Dancila a avut, luni, o discutie telefonica cu premierul spaniol Pedro Sanchez, ocazie cu care l-a felicitat pentru succesul din alegerile legislative anticipate de duminica. Cu aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )