Libnet.ro
UNICEF

11:45

Guvernul a adoptat OUG pentru Legile Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a adoptat OUG pentru Legile Justitiei

ACTUALIZARE - Toader: Eu nu am mers la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, la finalul sedintei de Guvern, ca nu a fost la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare. ------ *ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a declarat ministrul Tudorel Toader la Palatul Victoria. ------ Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor. continuă pe Ziarul Bursa

Demisie-surpriza in Ministerul Justitiei chiar in ziua in care Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Un secretar de stat din cadrul Ministerului Justitiei si-a dat demisia chiar in dimineata in care Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Mai avem la MJ doi secretari de stat, dou.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

Protest in Piata Victoriei dupa ce Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei

Cateva zeci de persoane participa, luni seara, la un protest in Piata Victoriei din Capitala. Oamenii au iesit in strada pentru a contesta ordonanta de urgenta de modificare a legilor Justitiei, adoptata de.

OUG privind legile justitiei - discutata de Executiv

Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

Stelian Ion, despre OUG-ul pe legile justitiei:Toader a introdus elemente noi care intra in contradictie cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a comentat luni proiectul Ordonantei de Urgenta adoptat de Guvern pentru legile Justitiei. Acesta a spus ca desi o OUG era necesara, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a adaugat elemente noi, care nu doar ca nu erau urgente, dar intra in contradictie cu recomandarile Comisiei de la Venetia.

Guvernul va da, luni, OUG pe LEGILE JUSTITIEI

Executivul PSD e hotarat sa schimbe Legile Justitiei. in prima zi a saptamanii viitoare este programata o sedinta de Guvern in cadrul careia se va da OUG pe Legile Justitiei. Ministrul de Externe,.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Procurorul general AVERTIZEAZA: OUG pe Legile Justitiei AFECTEAZA dosarele in curs, printre care cel al REVOLUTIEI sau al PROTESTULUI din 10 august

Procurorul General, Augustin Lazar, critica OUG pe Legile Justitiei. Lazar atrage atentia ca modificarile vor afecta dosarele in curs, printre care cel al Revolutiei sau al protestului din 10.

DIASPORA, scrisoare deschisa catre Dancila: OUG pe Legile Justitiei CIUNTESTE independenta

Diaspora transmite Guvernului Dancila o scrisoare deschisa in contextul adoptarii OUG pe Legile Justitiei. Mai multe grupuri de romani din strainatate ii reamintesc prim-ministrului de pozitia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )