Libnet.ro
UNICEF

12:46

Ludovic Orban: Cerem abrogarea de urgenta a ordonantei privind taxa pe lacomie

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Cerem abrogarea de urgenta a ordonantei privind taxa pe lacomie

PNL solicita abrogarea OUG 114/2018 privind masurile fiscale, a anuntat miercuri liderul liberalilor, Ludovic Orban, care a adaugat ca respingerea legii va putea fi posibila in cadrul sesiunii extraordinare parlamentare, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

ORBAN: Solicitam abrogarea de urgenta a OUG privind masurile fiscale

Liberalii solicita abrogarea de urgenta a OUG 114 privind masurile fiscale, a afirmat, astazi, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: PSD a eliberat peste 11.000 de detinuti periculosi. Cerem ABROGAREA acestei legi (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere luarea unor masuri rapide si drastice impotriva legii recursului compensatoriu. Orban a declarat ca PNL nu va astepta sa se intoarca Dragnea si Tariceanu din concediu,.

Ludovic Orban: Legea recursului compensatoriu trebuie amendata sau abrogata.Solicit convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat, miercuri, convocarea unei sesiuni extraordinare de urgenta a Parlamentului in care sa se discute despre amendarea sau abrogarea legii recursului compensatoriu.

LUDOVIC ORBAN: PNL va depune o motiune impotriva ministrului Justitiei

PNL va pregati, pana saptamana viitoare, un proiect de lege privind modificarea prevederilor referitoare la recursul compensatoriu si va depune la inceputul sesiunii parlamentare o motiune impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi liderul liberalilor, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Consensul propus de PSD-ALDE, antieuropean

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca PNL nu poate ajunge la un consens politic cu PSD si ALDE, asa cum a fost propus pentru perioada celor 6 luni de presedintie a Consiliului UE, intrucat acesta este antieuropean '', ''impotriva valorilor europene.

Ludovic Orban: Este revoltatoare presiunea politica impotriva postului Realitatea TV. in spatele deciziei se afla coalitia PSD-ALDE-UDMR

Decizia CNA de sanctionare a postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei este una vadit politica, sustine liderul PNL Ludovic Orban. CNA a suspendat temporar emisia Realitatea TV. Sanctiunea vine pe fondul modului in care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violente.

Ludovic Orban: Lista candidatilor PNL pentru europarlamentare va fi finalizata pana la 15 februarie, urmand sa fie votata in BPN

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce si-a propus sa finalizeze lista de candidati pentru alegerile europarlamentare pana la 15 februarie, cu mentiunea ca aceasta va fi vo.

Ludovic Orban: Consensul pe care l vrea PSD este unul antieuropean / Nu pot fi de acord cu ce fac ei

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca PNL nu poate ajunge la un consens politic cu PSD si ALDE, asa cum a fost propus pentru perioada celor 6 luni de presedintie a Consiliului UE, intrucat acesta este antieuropean', 'impotriva valorilor europene, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )