Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban despre DEMERSURILE lui Gabriel Les impotriva decretului de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciuca: Pun sub SEMNUL iNTREBARII principii esentiale de functionare a Armatei

B1 B1,
Ludovic Orban despre DEMERSURILE lui Gabriel Les impotriva decretului de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciuca: Pun sub SEMNUL iNTREBARII principii esentiale de functionare a Armatei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ia solicitat ministrului Apararii, Gabriel Les, sa retraga plangerea prealabila formulata impotriva decretului prezidential de prelungire a mandatului generalului Nicolae. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Propunerea Guvernului la sefia SMAp - impotriva legii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca Executivul a formulat pentru sefia Statului Major al Apararii o propunere care nu respecta conditiile legii.

A MINTIT ministrul Gabriel Les cand a spus de ce NU a facut armata? Care sunt discrepantele dintre CV si declaratiile publice

Marti, cu ocazia discutiilor izbuncnite pe tema faptului ca nu a facut armata, desi se afla in fruntea Ministerului Apararii, Ministrul Gabriel Les si-a motivat situatia cu faptul ca era student in.

Ministrul Apararii a recunoscut ca NU A FACUT ARMATA. Gabriel Les se lauda cu alte talente: Rezultatele obtinute la concursurile de tir pot sta marturie

Ministerul Apararii din Romania este condus de un om care nu stie ce inseamna stagiu militar. Ministrul Gabriel Les a recunoscut ca nu a facut armata, dar se lauda cu alte talente. intr-un dialog cu.

Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu la PE: Asa a fost Crin ntotdeauna, a generat pasiuni att dintr-o parte, ct si din cealalta. Lista nu o fac eu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, la Digi24, ca lista candidatilor liberali pentru europarlamentare va fi stabilita pana la mijlocul lunii februarie. in ceea ce priveste candidatura lui Crin Antonescu, Orban a precizat ca nu el face lista finala.

LUDOVIC ORBAN: Saracie de cadre la PSD daca propun aceiasi faliti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca Guvernul nu poate veni cu aceeasi propunere de ministri, pentru ca este prima propunere, care nu mai are nevoie de niciun raspuns.

LUDOVIC ORBAN: PNL someaza Guvernul sa finalizeze proiectul de buget

PNL someaza Guvernul sa finalizeze proiectul de buget pentru acest an si sa-l transmita Parlamentului pana pe 14 ianuarie, a declarat, astazi, presedintele liberalilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, mesaj pentru PSD: Olguta si Draghici vor ajunge ministri la calendele grecesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia premierului Viorica Dancila de a retrimite sefului statului aceleasi propuneri pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor nu este conforma cu.

Ludovic Orban: PSD va sustine un candidat PSD la prezidentiale, dar nu va fi Dragnea. Are nevoie de un tap ispasitor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca, la alegerile prezidentiale din acest an PSD va sustine un candidat din PSD, insa acesta nu va fi Liviu Dragnea. Liberalul sustine ca social-democratii nu au.

CARMEN DAN DESPRE IOHANNIS: Actiunea dumneavoastra indreptata impotriva PSD afecteaza politistii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ieri ca actiunea presedintelui Iohannis indreptata impotriva PSD afecteaza politistii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )