Libnet.ro
UNICEF

17:30

PNL cere demisia ministrului Agriculturii pentru TEAPA data celor 93.000 de fermieri: Petre Daea a facut-o iar de OAIE si ii MINTE cu NERUSINARE!

B1 B1,
PNL cere demisia ministrului Agriculturii pentru TEAPA data celor 93.000 de fermieri: Petre Daea a facut-o iar de OAIE si ii MINTE cu NERUSINARE!

Scandal monstru legat de subventia pe care fermierii ar fi trebuit sa o primeasca din rezerva europeana agricola pentru situatii de criza. Deputatul PNL Florin Roman ii solicita demisia ministrului. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

Iohannis ii cere demisia lui Toader dupa raportul Comisiei de la Venetia: Si-a compromis definitiv credibilitatea. Seful statului critica dur PSD

Dupa opinia extrem de critica a Comisiei de la Venetia privind codurile penale si legile justitiei modificate de PSD, presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca si-a compromis definitiv credibilitatea.

Locul din Romania in care un hectar de teren agricol costa 60.000 de euro. Explicatiile ministrului Agriculturii

Un hectar de teren agricol in Romania costa de la 2. 000 de euro la 60. 000 de euro, in functie de zona, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, citat de agroinfo. ro. 000 de euro hectarul!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )