Libnet.ro
UNICEF

05:15

PNL cere sesiune extraordinara pentru modificarea sau abrogarea Legii recursului compensatoriu

Hotnews Hotnews,
 PNL cere sesiune extraordinara pentru modificarea sau abrogarea Legii recursului compensatoriu

PNL le solicita presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului sa convoace sesiune parlamentara extraordinara pentru a modifica sau abroga Legea recursului compensatoriu, a anuntat miercuri Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Petitie PNL pentru modificarea legii recursului compensatoriu, astfel nct sa nu mai beneficieze autorii infractiunilor cu violenta

O petitie online pentru modificarea legii recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea din puscarii inainte de termen a peste 11. 000 de detinuti, a fost lansata de deputatul PNL Florin Roman. El a initiat un proiect de lege prin care cei care comit infractiuni cu violenta, omor, tentativa de omor, talharie sau viol sa nu mai beneficieze de prevederile Legii 169/2017 privind regimul compensatoriu.

Orban solicita convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat astazi convocarea unei sesiuni extraordinare de urgenta a Parlamentului in care sa se discute despre amendarea sau abrogarea legii recursului compensatoriu.

Ludovic Orban: Legea recursului compensatoriu trebuie amendata sau abrogata.Solicit convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat, miercuri, convocarea unei sesiuni extraordinare de urgenta a Parlamentului in care sa se discute despre amendarea sau abrogarea legii recursului compensatoriu.

PENTRU A EXPLICA SITUATIA GRAVA A SISTEMULUI ENERGETIC: PNL cere audierea ministrului Energiei in Parlament

PNL va solicita prezenta in Parlament a ministrului Energiei, Anton Anton, pentru a oferi explicatii despre situatia grava in care se afla sistemul energetic national.

PENTRU A EXPLICA SITUATIA GRAVA A SISTEMULUI ENERGETIC: PNL cere audierea ministrului Energiei in Parlament

ACTUALIZARE Ministerul Energiei: Minerii vor primi majorari salariale de 12%,dar numai dupa ce reiau lucrul in cariere ---- PNL va solicita prezenta in Parlament a ministrului Energiei, Anton Anton, pentru a oferi explicatii despre situatia grava in care se afla sistemul energetic national.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )