Libnet.ro
UNICEF

22:15

PSD, mesaj pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
PSD, mesaj pentru Klaus Iohannis

Partidul Social Democrat ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa lase deoparte vendetele politice si sa deblocheze situatia de la ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale. Romania. continuă pe Antena3

Mesajul de ANUL NOU al presedintelui Klaus Iohannis: Sa construim urmatorul secol de existenta a Romaniei cu atasament ferm fata de valorile statului de drept (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Anului Nou in care a facut referire la doua teme importante pentru Romania, atasamentul fata de valorile statului de drept si preluarea.

Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Sa construim urmatorul secol de existenta cu mult curaj si implicare civica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj video. El ii indeamna pe romani sa construiasca urmatorul secol de existenta al Romaniei cu mult curaj, implicare civica si angajament ferm fata de va.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Anului Nou, in care indeamna romanii sa valorifice oportunitatea detinerii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a dovedi ca Romania este implicata, cu seriozitate,.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am respins propunerea PSD pentru sefia Armatei. E o noua dovada de incompetenta!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Codrin Stefanescu: Luam in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis

PSD ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, iar la inceputul lunii ianuarie va depune impotriva acestuia plangerea pentru inalta tradare, sustine secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Ipoteza-soc in cazul lui Klaus Iohannis. Ce plan are presedintele

Dupa actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultima vreme, liderii PSD cred ca seful statului isi doreste cu ardoare suspendarea pentru a-si putea ataca coalitia de guvernare fara a fi limitat de.

Prima reactie a PSD, dupa sedinta CSAT: Iohannis se cere suspendat

Ultima confruntare Dancila-Iohannis din acest an a dus intr-o noua faza scandalul politic dintre Presedintele tarii si Guvern. Klaus Iohannis este acuzat de seful Guvernului ca semneaza decrete care.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

Retrospectiva 2018: Klaus Iohannis, la al patrulea an de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in acest an ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale care vor avea loc anul viitor. Cum a aratat anul pentru presedinte si care au fost cele mai importante decizii luate de acesta?.

Klaus Iohannis, ingenuncheat in 2018: Cine l-a rapus

2018 nu a fost tocmai un an bun pentru presedintele Klaus Iohannis. Cel mai rasunator esec al presedintelui a fost protejarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Propusa pentru revocare de la sefia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )