Libnet.ro
UNICEF

08:30

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, acida la adresa lui Klaus Iohannis: Vrea sa vada la Sibiu ceea ce de fapt a investit Guvernul (VIDEO)

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu. Premierul a precizat, marti, sarcastic, ca Guvernul a organizat mare parte din eveniment si ca este foarte bine ca seful statului vrea sa vada ce.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea. Cine doreste distractie este invitat la concert in Piata Mare

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce.

Viorica Dancila, despre remaniere: Nu am primit un raspuns de la Klaus Iohannis. il voi suna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu a primit niciun raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis pe tema remanierii guvernamentale. Sefa Executivului a precizat ca daca nu va primi un raspu.

Klaus Iohannis explica de ce Dancila nu a fost invitata la Summit-ul UE: Nu este nici o rea-vointa, nici o rea-credinta, pur si simplu aici este locul presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a explicat faptul ca Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul UE de la Sibiu, nu din rea-vointa, ci pentru ca fiecare stat are un singur reprezentant la acest.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

Premierul Dancila i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis inainte de Paste

Premierul Viorica Dancila i-a trimis inainte de Paste presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care ii cere sa motiveze respingerea celor trei ministri propusi. Nu a primit insa niciun raspuns nici in ac.

Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Zile de foc pe scena politica dupa vacanta. PSD si Klaus Iohannis pregatesc mutari strategice in razboiul care se poarta pe mai multe fronturi. Premierul Viorica Dancila inca mai asteapta sa fie invit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )