Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis, scrisoare catre Tudorel Toader. Motivul respingerii Adinei Florea la sefia DNA

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, scrisoare catre Tudorel Toader. Motivul respingerii Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis o respinge a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Presedintele Iohannis a respins-o miercuri pentru a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA, potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala. Motivul respingerii este lipsa dovezii de la CNSAS ca Adina Florea.

TUDOREL TOADER: Numire a unui nou sef al DNA nu s-a incheiat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a se opune, Toader spune: Eu ma bucur ca intelegeti, chiar si mai tarziu.

TUDOREL TOADER: Procedura de numire a unui nou sef al DNA nu s-a incheiat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca procedura de numire a unui nou procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu s-a incheiat. intrebat daca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa o numeasca pe Adina Florea in functie fara a se opune, Toader spune: Eu ma bucur ca intelegeti, chiar si mai tarziu.

Politic show: Cine intra n cursa mpotriva lui Klaus Iohannis; Tudorel Toader l sfideaza pe Dragnea; Eugen Teodorovici acuza firmele straine ca fura bani din buzunarul romnilor

Tariceanu: Doamna prim-ministru este pregatita pentru sicanele presedintelui. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca premierul Viorica Dancila este pregatita sa faca fata sicanelor presedintelui Klaus Iohannis. Valcov, Iordache si fetele cocotate peste noapte la varful puterii. Recentele numiri facute la varful conducerii ANAF si a Agentiei Nationale a Medicamentului par desprinse dintr-o telenovela locala cu patru personaje.

Kovesi isi contesta demiterea la CEDO: Cum a reactionat Tudorel Toader, responsabilul

Laura Codruta Kovesi a fost demisa pe 9 iulie 2018 din fruntea DNA, printr-un decret de revocare semnat de Iohannis la presiunea Curtii Constitutionale a Romaniei. in decembrie, Kovesi a atacat decizia de revocare la CEDO. Kovesi a fost unul dintre cei mai prolifici procurori ai tarii in perioada in care s-a aflat la sefia [] .

Tudorel Toader: Trebuiesc luate masuri radicale n Justitie/ Vom apela la Curtea Constitutionala pentru demiterea lui Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca nu stie caror fapte i se datoreaza multumirea presedintelui Iohannis fata de prestatia procurorului general, deoarece el crede ca motivele pentru demiterea lui Lazar sunt mai clare decat in cazul Codrutei Kovesi. Vom face apel din nou la decizia Curtii Constitutinale care ne va spune aceeasi dezlegare si ne va spune ca tocmai a dat o decizie in cazul Kovesi care se aplica si aici, a declarat Tudorel.

Tudorel Toader reactioneaza dupa ce Kovesi a contestat la CEDO revocarea de la DNA: Curtea nu judeca oameni, judeca exceptii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti dupa aparitia informatiei potrivit careia Laura Codruta Kovesi a contestat la CEDO revocarea sa de la conducerea DNA. Deciziile CCR sunt.

Tudorel Toader: Vom veni cu masuri reparatorii pentru condamnatii care nu au putut face contestatie in anulare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni seara ca vor fi luate masuri reparatorii in cazul condamnatilor definitiv de completurile constituite nelegal la iCCJ si care nu au putut depune.

Codrin Stefanescu, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Tudorel Toader: Pe cine ar vrea social-democratul in functia de ministru al Justitiei

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, lanseaza un atac extrem de dur la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Stefanescu ii reproseaza ministrului ca nu actioneaza si ca vine doar cu.

Tudorel Toader: Masuri compensatorii pentru cei care au fost condamnati de completurile de cinci judecatori de la iCCJ nelegal constituite

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca vor fi introduse masuri reparatorii pentru condamnatii care au depasit termenul contestatiei in anulare. Va reamintesc ca.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )