Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul a adoptat proiectul cu privire la solictarea lui Klaus Iohannis referitor la organizarea referendumului

Antena3 Antena3,
Parlamentul a adoptat proiectul cu privire la solictarea lui Klaus Iohannis referitor la organizarea referendumului

Update:Parlamentul a adoptat, miercuri, cu 263 de voturi pentru, noua impotriva si o abtinere, proiectul de hotarare privind solicitarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la organizarea unui. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis isi lanseaza astazi cea de a treia carte

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa miercuri cea de a treia carte - EU. Un dialog deschis despre Europa. Volumul are 396 de pagini si costa 59 de lei, iar in prefata seful statului scrie ca a incercat sa prezinte, intr-o maniera accesibila, principalele mecanisme, valori si teme politice relevante pentru proiectul european.

Surse: Klaus Iohannis il vrea pe Augustin Lazar la CCR

Surse politice dau aproape sigura numirea de catre Klaus Iohannis a lui Augustin Lazar in functia de judecator la Curtea Constitutionala, pe postul rezervat presedintelui Romaniei. in perioada imediat.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa PSD si a Guvernului: Politicienii dau vina pe Uniunea Europeana pentru nereusitele nationale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca romanii asteapta un stat de drept, sanse egale, meritocratie, proceduri predictibile si previzibile, el criticand faptul ca politicienii dau vina pentru.

Klaus Iohannis isi lanseaza noua carte. Am vrut ca Romania sa-si ocupe locul cuvenit in UE si sa joace un rol pe masura

Klaus Iohannis a participat miercuri la evenimentul de lansare acartii sale,EU. Un dialog deschis despre Europa,publicat de Curtea Veche Publishing. Pentru asa ceva, cine scrie o.

Klaus Iohannis avertizeaza Guvernul si MApN: Sunt ferm angajat in sustinerea credibilitatii Romaniei la nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri, la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul conferintei internationale intarirea Flancului Estic al NATO: Provocari si strategii pentru coerenta masurilor.

Liviu Plesoianu, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis: Referendumul este declansat de un presedinte care tine in brate un tortionar

Deputatul PSD Liviu Plesoianu i-a acuzat miercuri, in plenul Parlamentului, pe presedintele Klaus Iohannis si pe reprezentantii Opozitiei ca il sustin pe procurorul general Augustin Lazar, care, in anii 80,.

Mihai Gadea, intrebare pentru Klaus Iohannis: Asteptati sa moara?

Mihai Gadea i-a adresat o intrebare lui Klaus Iohannis, marti, la Sinteza Zilei, in contextul in care Grupul pentru Dialog Social il premiaza pe Augustin Lazar, iar acesta vrea sa-i cedeze premiul tocmai.

Sorina Pintea, prima reactie la atacul lui Klaus Iohannis: Presedintele ar trebui mai bine consiliat

Sorina Pintea, actualul ministru al Sanatatii a catalogat declaratiile recente ale presedintelui Klaus Iohannis ca fiind nefondate, adaugand ca nu se stie criteriile prin care a ajuns la asemenea concluzii in.

Klaus Iohannis isi lanseaza miercuri noua carte. Cat costa volumul

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa miercuri cartea EU. Un dialog deschis despre Europa. Evenimentul va avea loc la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti, Sala Studio.

Plenul Senatului a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Plenul Senatului a adoptat astazi proiectul de modificare a Codului penal, asa cum a fost elaborat de Comisia speciala privind legile Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )