Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prima reactie din PSD dupa ce liberalii au cerut incetarea mandatului lui Dragnea: E o zarva sortita esecului din start

B1 B1,
Prima reactie din PSD dupa ce liberalii au cerut incetarea mandatului lui Dragnea: E o zarva sortita esecului din start

Presedintele Comisiei pentru regulament din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a numit solicitarea PNL privind invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea drept o zarva sortita esecului din start. continuă pe B1

Prima reactie din PSD, dupa maneaua dedicata de Guta. Stefanescu: Mie chiar imi place / O parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare / Au urlat de invidie

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu l-a felicitat, duminica, pe Facebook, pe Nicolae Guta pentru piesa Victorie PSD, lansata in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Acesta spune ca o parte din presa securistoida hastagista penelista iohannista a luat foc cu indignare si au urlat de invidie.

Prima reactie din PSD dupa ce Timmermans a amenintat cu activarea Articolului 7: Suntem un stat suveran, independent, politica ne-o facem noi in statul nostru

Deputatul PSD Catalin Radulescu a respins, luni, amenintarea Comisiei Europei privind activarea Articolului 7 impotriva Romaniei daca nu se renunta la modificarile la codurile penale. Acesta a sustinut ca.

Prima reactie a PSD la avertismentul Comisiei Europene/Mitraliera Radulescu: Suntem un stat suveran, independent/ Politica ne-o facem noi asa cum si-o fac si Cehia, si Polonia, si Ungaria

Deputatul PSD Catalin Mitraliera Radulescu a declarat luni, la Parlament, ca presedintele Klaus Iohannis a cerut la summitul de la Sibiu reprezentantilor Comisiei Europene ca sa faca presiuni asupra Guvernului Romaniei, in cazul in care Codurile penale sunt promulgate. Radulescu a mai spus ca Romania este stat suveran iar Parlamentul Romaniei are singurul drept de a legifera, inclusiv in politica penala.

Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guta 51 de ani) a avut o prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD in care cantaretul ii indeamna pe romani sa stampileze trandafirii la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Radu Mazare, prima reactie dupa decizia extradarii: Nu ma opun extradarii, am obosit sa lupt

Prima reactie a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prezentata in exclusivitate la Antena 3. Acesta a declarat ca a obosit sa mai lupte cu statul roman abuziv, si nu va mai lupta in.

Fuga din PSD: inca un social-democrat demisioneaza din partidul lui Dragnea

Un alt social-democrat a anuntat ca demisioneaza din PSD si se muta la Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Claudiu Pop, fost prefect al judetului Bihor si membru PSD pana de curand, a anuntat ca demisioneaza din partid si se inscrie in formatiunea Pro Romania. El a vorbit, pe Facebook, despre un nou capitol [] .

inca un social-democrat demisioneaza din PSD si se inscrie in Pro Romania

Fostul prefect de Bihor Claudiu Pop a anuntat marti, pe Facebook, ca a plecat din PSD si s-a inscris in Pro Romania.

Miscarea 'vestelor galbene' si-a pierdut din suflu, dupa mai bine de sase luni de mobilizare

Putin dupa sase luni de mobilizare, miscarea 'vestelor galbene' si-a pierdut din suflu: in cea de 26-a sambata de protest, in toata tara au iesit in strada 18. 600 de persoane, dintre care 1. 200 in Paris, cea mai mica mobilizare de la inceputul miscarii pe 17 noiembrie 282. 000), relateaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )