Libnet.ro
UNICEF

21:45

Saptamana cruciala pentru Calin Popescu Tariceanu: Senatul decide soarta presedintelui Senatului

B1 B1,
Saptamana cruciala pentru Calin Popescu Tariceanu: Senatul decide soarta presedintelui Senatului

Incepe o saptamana cruciala pentru Calin Popescu Tariceanu. Senatorii decid daca isi apara seful de DNA. Luni, in Biroul permanent se va discuta solicitarea procurorilor referitoare la inceperea. continuă pe B1

Dezvaluiri la Actualitatea Romaneasca: Opt transe pentru Microsoft, platite intre anii 2005-2008, cand Calin Popescu Tariceanu era premier(FOTO, VIDEO)

Seful Senatul Calin Popescu Tariceanu sustine ca in perioada in care a fost premier nu s-a facut nicio plata catre Microsoft. Jurnalista Sorina Matei a prezentat vineri, in cadrul emisiunii Actualitatea.

Calin Popescu Tariceanu: Lucrurile vor iesi la suprafata. Asa cum s-a intamplat si cu primul dosar in care am fost acuzat de marturie mincinoasa si am fost achitat

Calin Popescu Tariceanu face declaratii pe tema avizarii cererii DNA pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau. Stire in curs .

Cererea de ridicare a imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu, discutata azi in Biroul Permanent al Senatului

Biroul permanent al Senatului urmeaza sa discute astazi solicitarea DNA de ridicare a imunitatii presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Biroul permanent trebuie sa trimita solicitarea la Comisia juridica, pentru intocmirea unui referat, iar.

Biroul permanent al Senatului urmeaza sa discute astazi cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu

Biroul permanent al Senatului urmeaza sa discute astazi cererea DNA de ridicare a imunitatii presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Biroul permanent trebuie sa trimita solicitarea la Comisia juridica, pentru intocmirea unui referat, iar votul decisiv se va da in plen.

Calin Popescu Tariceanu, reactie de ultima ora la acuzatiile DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale in cazul sau nu e decat un demers politic. Citeste si: Sinteza zilei. Marea.

Calin Popescu Tariceanu, despre noul dosar la DNA: Sunt 73 de volume, ca sa impresioneze

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca cele 73 de volume care compun dosarul transmis de DNA catre Senat, reprezinta doar maculatura, intocmita de procurori pentru a.

Liviu Dragnea, anunt despre cum va vota PSD in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu

Presedintele Partidului Social Democrat,Liviu Dragnea, sustine ca nu stie cum vor vota colegii sai in privinta cererii autoritatilor de anchetare a presedintelui ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa dosarul in care este cercetat: La DNA nu s-a schimbat nimic, se dau informatii false

La DNA nu s-a schimbat nimic, se scurg informatii pe surse juridiciare catre presa sau se dau informatii false, sustine presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu anunta cum va vota motiunea de cenzura: Suntem intr-o situatie cu totul si cu totul nefireasca (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, luni, la Senat, despre dosarul sau, precizand ca aparitia acestuia nu-l va determina sa renunte la sustinerea Guvernului. Suntem intr-o situatie cu.

Calin Popescu Tariceanu: Astept cu interes momentul in care voi putea sa studiez dosarul. Toate actiunile acestea au un anumit scop (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca asteapta cu inters momentul in care asi va putea studia dosarul de 17. 000 de pagini si a sugerat ca toate aceste actiuni au un anumit scop.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )