Libnet.ro
UNICEF

23:45

Canada monitorizeaza indeaproape tendintele migratiei din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Canada monitorizeaza indeaproape tendintele migratiei din Romania

Peste 200 de cetateni romani au solicitat cereri de azil in Canada, dupa ce vizele au fost eliminate, iar aceste cereri ar putea duce la reintroducerea vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Canada, potrivit informatiilor aparute in presa canadiana. continuă pe Ziarul Bursa

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Black Panther, debut fulminant in cinematografele din Romania (FOTO, VIDEO)

Black Panther Pantera Neagra), cea mai asteptata si, probabil, una dintre cele mai profitabile filme marca Marvel, a avut un debut fulminant si in cinematografele din Romania. Pe numele sau TChalla,.

Firmele mici si mijlocii din Romania vor putea lua noi credite printr-un imprumut de 75 de milioane de euro primit de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii

Aproximativ 3. 000 de firme mici si mijlocii din Romania vor putea obtine credite in conditii avantajoase in urma unui imprumut de 75 de milioane de euro obtinut de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii, a informat marti BEI, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

O delegatie a Comitetului pentru Prevenirea Torturii si Tratamentelor Inumane a vizitat cinci penitenciare si 10 centre de retinere si arest din Romania

O delegatie a Comitetului European pentru Prevenirea Torturii si Pedepselor sau Tratamentelor Inumane sau Degradante CPT), a vizitat, in perioada 07 19 februarie 2018, 5 penitenciare si 10 centre de retinere si arest preventiv din Romania, potrivit unui comunciat al Ministerului Justitiei.

Ne bazam pe parteneriatul solid cu BEI in vederea implementarii proiectelor de investitii din Romania

Ministrul Finantelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, a avut o intrevedere astaz, cu vicepresedintele Bancii Europene de Investitii, domnul Andrew McDowell, cu ocazia conferintei anuale de prezentare a activitatii BEI in general si, in special, a celei din Romania, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

VAL DE ACCIDENTE pe soselele din Romania: Masini distruse, soferi grav raniti(VIDEO)

Val de accidente pe soselele din Romania. Trei barbati din Maramures au ajuns la spital dupa ce masina lor a lovit un cap de pod si s-a rasturnat. Se pare ca soferul s-a urcat baut la volan si a gonit pe.

Dezvaluire BOMBA a politiei germane: Un oras din Romania a devenit noul centru al MIGRATIEI musulmane. Cum sunt transportanti migrantii - DETALII SOCANTE

Anunt de ultim moment al Politiei federale germane cu privire la rutele migratiei ilegale dinspre Balcani. Potrivit unui comunicat de presa, citat de revista germana Welt am Sonntag, Timisoara a devenit un nou.

Un celebru club de fotbal din Romania a dat faliment si s-a retras din campionat

Clubul ASA Targu Mures a revenit la starea de faliment si se retrage din campionatul Ligii a II-a, informeaza liga2. ro. Administratorul vicecampioanei din sezonul 2014-2015 a instiintat deja Federatia Romana de.

Veste-surpriza pentru soferi! Politia Rutiera va fi obligata sa faca asta pe orice drum din Romania

Comisia juridica a Senatului a acordat marti raport de admitere propunerii legislative pentru modificarea articolului 109 din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice care prevede ca radarele vor fi.

Care este rata de abandon la cos la magazinele online din Romania. Top reguli eficiente pentru reducerea acesteia

Rata de abandon a cosului de cumparaturi este una dintre cele mai mari provocari ale magazinelor care fac comert online. Cei care au afaceri pe internet vor avea tot mai mult de furca in a gasi calea spre inima si portofelul clientilor lor datorita sofisticarii utilizatorilor, a cresterii competitiei si a complexitatii instrumentelor din zona online. Cele care vor face diferenta sunt cele care vor reusi sa imbine toate cele trei criterii si isi vor construi un nume in piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )