Libnet.ro
UNICEF

11:30

Carmen Dan ii mai da o PALMA lui Kovesi: Ce decizie a luat ministrul dupa ce fosta sefa DNA a solicitat protectia SPP

B1 B1,
Carmen Dan ii mai da o PALMA lui Kovesi: Ce decizie a luat ministrul dupa ce fosta sefa DNA a solicitat protectia SPP

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reactionat sambata, dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut sa beneficieze, in continuare, de protectie din partea SPP, desi nu mai este demnitar de rang inalt. Carmen Dan a. continuă pe B1

Ministrul de Interne a refuzat cererea de protectie SPP a lui Kovesi. Carmen Dan: Sunt si alte optiuni

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi de a obtine protectia SPP, argumentand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara, relateazaAntena 3, in contextul in care ea nu mai este procuror-sef.

Ministrul de Interne a avizat negativ cererea de protectie SPP a lui Kovesi. Carmen Dan: Sunt si alte optiuni

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avizat negativ cererea Laurei Codruta Kovesi de a obtine protectia SPP, argumentand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara, relateazaAntena 3, in contextul in care ea nu mai este procuror-sef.

Ministrul Carmen Dan explica de ce a refuzat cererea de protectie SPP a Laurei Codruta Kovesi

Ministrul de interne, Carmen Dan, a anuntat, sambata, ca a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi, pentru ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia de care are nevoie. Carmen Dan a subliniat.

Carmen Dan a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi de a beneficia de protectia SPP: Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat sambata ca a refuzat cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a beneficia in continuare de protectia SPP afirmand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara.

Carmen Dan a refuzat cererea Laurei Codruta Kovesi de a beneficia de protectia SPP

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat sambata ca a refuzat cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a beneficia in continuare de protectia SPP afirmand ca Politia si Jandarmeria ii pot oferi protectia necesara.

Carmen Dan sustine ca la ntlnirea sindicalistilor cu Gabriel Oprea a participat un singur politist activ, el fiind scos la pensie

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata, ca la intalnirea lui Gabriel Oprea cu liderii sindicatelor din Politie a participat un singur politist activ, care lucra intr-o structura de control importanta la nivelul MAI si pentru care a luat decizia incetarii raporturilor de serviciu prin pensionare, transmite Agerpres.

Carmen Dan le spune tinerilor politisti cum sa-si faca meseria: Pe baza de probe si nu stabilind TINTE!

Ministrul de Interne, Carmen Dan, pare sa fi preluat si insusit discursul politicienilor cu probleme penale. Ea le-a spus sambata absolventilor de la Academia de Politie ca justitia se face pe baza de probe.

Carmen Dan: Justitia se face pe baza de probe si nu stabilind tinte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, le-a spus sambata absolventilor de la Academia de Politie ca justitia se face pe baza de probe si nu stabilind tinte, subliniind ca isi doreste ca teoria sa se.

intoarsa de la Bruxelles, Viorica Dancila i-a bagat in sedinta pe Carmen Dan si Eugen Teodorovici. Ce pune Guvernul la cale

Abia intoarsa de la Bruxelles, unde s-a intalnit cu seful Comsiei Europene, premierul Viorica Dancila i-a bagat in sedinta pe ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul Finantelor Eugen.

Plangere la CNCD impotriva lui Dragnea, Tariceanu, Firea si Carmen Dan. Sunt acuzati de hartuire, jignire si intimidare a manifestantilor

Mai multi membri ai Asociatiei Evolutie in Institutie , dar si protestatari si jurnalisti, au depus, la inceputul acestei saptamani, o plangere la CNCD impotriva mai multor institutii si a sefilor acestora, printre care presedintii.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )