Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dragnea: Cel putin doi membri ai Guvernului Tudose mi-au spus ca li s-a transmis ca ar fi mai buni sa devina lideri PSD

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Cel putin doi membri ai Guvernului Tudose mi-au spus ca li s-a transmis ca ar fi mai buni sa devina lideri PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca inca din martie a inceput sa li se spuna unor colegi de partid ca el va fi arestat si ca unii dintre ei ar fi buni pentru a prelua conducerea si ca cel putin doi membri ai actualului Cabinet i-au relatat ca li s-a transmis explicit ca ar fi buni sa fie in fruntea PSD. El le-a solicitat celor doi sa faca ei public acest lucru, avertizand ca in caz contrar va furniza el aceste informatii. continuă pe Adevărul

Dragnea: Cel putin doi membri ai Guvernului Tudose mi-au spus ca li s-a transmis ca ar fi mai buni sa devina lideri PSD/ Le cer sa isi asume public sau voi spune eu

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca inca din martie a inceput sa li se spuna unor colegi de partid ca el va fi arestat si ca unii dintre ei ar fi buni pentru a prelua conducerea si ca cel putin doi membri ai actualului Cabinet i-au relatat ca li s-a transmis explicit ca ar fi buni sa fie in fruntea PSD. Cel putin doi membri din guvern mi-au spus explicit si ii consider pe ambii barbati, sa isi asume, sa spuna public. ) Eu ii astept dupa Anul Nou. Daca ei nu o sa spuna, o sa spun eu cu subiect si predicat, a avertizat Liviu Dragnea.

Dragnea: Iohannis a incercat orice ca aceasta guvernare sa nu functioneze. Unor membri ai Guvernului li s-a transmis ca ar fi mai buni ca lideri PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca inca din martie a inceput sa li se spuna unor colegi de partid ca el va fi arestat si ca unii dintre ei ar fi buni pentru a prelua conducerea si ca cel putin doi membri ai actualului Cabinet i-au relatat ca li s-a transmis explicit ca ar fi buni sa fie in fruntea PSD. El le-a solicitat celor doi sa faca ei public acest lucru, avertizand ca in caz contrar va furniza el aceste informatii.

Dragnea, la Romania TV: Justitia a fost subordonata brutal politicului in 2005. Acum, noi eliberam Justitia/ Furios pe ambasade

Presedintele PSD a declarat, joi seara, la Romania TV ,ca motivatia PSD-ului de a insista atata de mult pentru modificaea rapida a Legilor Justitie este generata de dorinta de a elibera Justitia de sub tutela politicului. In 2005, legile Justitiei au fost adoptate pe repede inainte si brutal si au facut ca Justitia sa fie supusa presiunii politcii. Noi o eliberam acum. Nu putem spune ca presiunea politicului nu s-a vazut: sunt atatea dovezi de decizii judecatoresti gresite, de anchete. , a declarat Liviu Dragnea care spune ca se considera o tinta a Justitiei din 2012. Dragnea mai spune ca cel putin doi membri ai Guvernului Tudose i-au spus ca li s-a transmis ca ar fi mai buni sa devina lideri PSD. Sa fie barbati si sa spuna public. altfel voi spune eu, ii someaza liderul PSD. Dragnea, la Antena 3: Dezbaterile pe legile justitiei au fost ultratransparente, stralucitoare.

Liviu Dragnea, afirmatii dure despre incercarile de destabilizare a PSD. Sunt vizati doi membri ai Guvernului Tudose

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi ca unor membri ai Guvernului Tudose li s-a spus ca ar sunt buni sa devina presedinti ai PSD si i-a indemnat pe acestia sa spuna public din partea cui au.

Sa spuna cand voi fi arestat! Liviu Dragnea someaza public doi ministri din Cabinetul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut joi o declaratie socanta. Dragnea a avertizat ca exista doi membri ai Guvernului care i-au spus ca sunt in posesia unor informatii potrivit carora liderul PS.

Atac armat si luare de ostatici la Moscova: Cel putin un om a fost ucis

Atac armat in sudul Moscovei. Un barbat a deschis focul intr-o fabrica de produse de cofertarie, cel putin o persoana fiind ucisa si alte trei ranite, informeaza RT. Totodata, cativa oameni.

Cel putin 12 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din Bronx

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din cartierul Bronx, din New York.

Cel putin 12 persoane au murit intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din New York

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata intr-un incendiu izbucnit intr-o cladire din cartierul Bronx, din New York.

Grupul nipon Softbank a cumparat cel putin 15% din Uber, scrie Wall Street Journal

Softbank, unul dintre cei mai mari investitori in tehnologie, a parafat cu Uber o intelegere despre care se vorbeste de mult timp si va cumpara cel putin 15% din actiunile companiei, scrie Wall Street Journal. Tranzactia arata ca Uber este evaluata la 48 miliarde dolari, cu 30% sub evaluarea din iunie 2016, mai scrie WSJ. Softbank este o forta pe piata media si telecom, avand o valoare de piata de 68 miliarde dolari. In 2016 japonezii au cumparat cu 32 miliarde dolari creatorul britanic de procesoare ARM.

UPDATE Cel putin 40 de morti la Kabul, intr-un atentat la un centru cultural siit. Statul Islamic revendica atacul

Cel putin 40 de persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost ranite intr-un atentat la un centru cultural siit, joi, la Kabul, unde atentatele se multiplica, a anuntat Ministerul afgan de Interne, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )