Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dragnea da dispozitii Comisiei Europene: Sa fie mult mai rezervata cand face prognoze negative despre Romania!

B1 B1,
Dragnea da dispozitii Comisiei Europene: Sa fie mult mai rezervata cand face prognoze negative despre Romania!

Liviu Dragnea a solicitat Comisiei Europene sa fie mai rezervata cand face prognoze negative despre economia Romaniei. Seful PSD a declarat ca a discutat cu Gunther Oettinger, comisarul european. continuă pe B1

Comisia Europeana ar trebui sa fie mult mai rezervata cand face prognoze negative despre Romania

Liderul Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, solicita Comisiei Europene sa fie mai rezervata cand face prognoze negative despre economia tarii noastre.

Initiative ale Comisiei Europene pentru afaceri inovatoare, prezentate la un forum organizat de fosti consilieri ai lui Ciolos

Firmele romanesti vor putea beneficia de consultanta si finantari europene in urmatorii ani pentru a dezvolta produse si servicii inovatoare si competitive, prin doua initiative ale Comisiei Europene CE), care vor fi prezentate intr-un eveniment, la Bucuesti, pe 31 octombrie si 1 noiembrie 2017, au anuntat organizatorii intr-un comunicat remis luni StartupCafe. ro.

Romania s-a culcat pe o ureche: Calcule mult mai complicate in Grupa Simonei Halep

Calculele in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor, cea in care joaca Simona Halep, sunt mult mai complicate decat par.

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008

Situatia tarii noastre este mult mai grava decat in 2008, ne-a spus Cristian Parvan, presedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM). Reporter: in ultima perioada, am avut din nou tulburari intense pe scena politica. in ce fel este afectat mediul de afaceri de aceste dispute?.

Veste groaznica de la oamenii de stiinta. Se va intampla mult mai devreme

Stratul de gheata din Arctica s-ar putea subtia intr-un ritm mai rapid decat se estimase deoarece zapada sarata de la suprafata influenteaza negativ acuratetea masuratorilor satelitare,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )