Libnet.ro
UNICEF

15:30

Inspectia Judiciara a cerut de la Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009 raspunsurile date de Kovesi atunci cand a refuzat sa vina la audieri

Hotnews Hotnews,
 Inspectia Judiciara a cerut de la Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009 raspunsurile date de Kovesi atunci cand a refuzat sa vina la audieri

Inspectia Judiciara a solicitat, pe 23 noiembrie anul trecut, copii dupa cererile transmise de catre Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 catre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si dupa raspunsurile acesteia. Kovesi a refuzat de patru ori sa vina la comisia de ancheta, pe parcursul celor 8 luni de activitate. continuă pe Hotnews

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a adresat Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 o scrisoare in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

MASURI DURE pentru cei care refuza sa se prezinte la comisia parlamentara pentru alegerile din 2009: Risca iNCHISOAREA sau AMENDA PENALA

Cei care refuza sa se prezinte la audierile din comisia parlamentara pentru alegerile din 2009 risca sa fie sanctionati. Anuntul a fost facut luni de presedinta comisiei, deputatul Oana Florea, informeaza.

Inspectia Judiciara cere Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009 corespondenta purtata cu Kovesi

Inspectia Judiciara a trimis o scrisoare Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, in care solicita documentatia legata de corespondenta purtata de comisie cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Be EU. Pregatiri la Bruxelles, pentru alegerile din 2019. Lista care ar dezavantaja Romania

La Bruxelles au inceput pregatirile pentru alegerile din 2019. Este o perioada a negocierilor pentru ca ne apropiem de anul 2019, dar si pentru ca Marea Britanie va iesi din UE. Astfel, se discuta acum.

Traian Basescu: Sa imi anuleze mandatul meu ca mai candidez odata. Cum raspunde acuzatiilor din comisia speciala privind alegerile din 2009 (VIDEO)

Comisia parlamentara speciala de ancheta pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor prezidentiale din 2009 s-a reunit marti intr-o sedinta in care a fost analizat raportul final.

Arad: Ancheta pentru ucidere din culpa, in urma decesului unei tinere care ar fi consumat droguri

Politistii si procurorii aradeni au inceput o ancheta, dupa ce o tanara de 29 de ani a fost dusa de doi barbati la spital in stop cardio-respirator si a decedat, iar unul dintre insotitori le-a spus medicilor ca pacienta consumase droguri. Barbatii au plecat din spital cand au aflat de deces, ei fiind cautati pentru a fi audiati, relateaza News. ro.

Austria da in judecata Comisia Europeana pentru ca a permis Ungariei sa-si extinda centrala nucleara de la Paks

Guvernul austriac planuieste sa dea in judecata Comisia Europeana pentru ca a permis Ungariei sa construiasca doua noi reactoare la centrala nucleara de la Paks, realizata cu tehnologie si finantare ruseasca, anunta Reuters.

Inspectia Judiciara cere scrisorile lui Kovesi

Corespondenta purtata de procurorul sef al DNA cu membrii Comisiei parlamentare de ancheta privind a.

Kovesi, amenintata cu puscaria. Sanctiuni dure, pentru cei care nu vin in comisiile de ancheta privind alegerile din 2009

Refuzul unei persoane de a se prezenta la audieri intr-o comisie parlamentara de ancheta constituie infractiune, se pedepseste cu inchisoare sau cu amenda penala si cu pedeapsa complementara de.

Austria vrea sa dea in judecata Comisia Europeana pentru ca a permis extinderea centralei nucleare din Ungaria

Austria a avertizat luni ca intentioneaza sa dea in judecata Comisia Europeana CE) pentru ca a permis Ungariei extinderea centralei sale nucleare de la Paks, sustinand ca nu considera energia nucleara un mod de a combate schimbarile climatice sau ca fiind in interesul comun european, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2671 seconds )