Libnet.ro
UNICEF

11:45

Leoreanu: Liviu Pop Genunche a facut pe genunchi calendarul examenelor. Cursurile se suprapun cu examenele. Era ocupat cu epurarile din inspectorate

Adevărul Adevărul,
Leoreanu: Liviu Pop Genunche a facut pe genunchi calendarul examenelor. Cursurile se suprapun cu examenele. Era ocupat cu epurarile din inspectorate

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu i-a solicitat ministrului Educatiei Nationale, Liviu Pop, sa rectifice rapid calendarul examenelor nationale din noul an scolar, in conditiile in care cursurile se suprapun cu examenele. continuă pe Adevărul

Liviu Pop, o noua gafa. Ce a facut ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sunat-o personal pe directoarea unui liceu important din Arad, Maria Pascalau, ca sa o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean.

Liviu Pop face ancheta in Ministerul Educatiei: Toti copiii de clasa a IV-a au primit manuale auxiliare neautorizate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a declansat o ancheta interna, din cauza ca elevii de clasa a IV-a au primit manuale auxiliare neacreditate.

Liviu Pop: Am constatat cu surprindere ca anul trecut s-au vandut manuale auxiliare neacreditate; am demarat o ancheta interna

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi ca actul normativ care prevede ca tiparirea tuturor manualelor sa fie facuta de Editura Didactica si Pedagogica, intrata in subordinea MEN, ar putea intra saptamana viitoare in sedinta Executivului, el anuntand demararea unei anchete interne, dupa ce a aflat ca unii elevi au primit anul trecut manuale auxiliare neacreditate, scrie Agerpres.

Tudose, ironic cu scandalul de la Targu Mures: Ditamai problema nationala. Liviu Pop: Este o problema locala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat, joi, ca problema de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures nu este a institutiei pe care o reprezinta, ci este o problema locala, existand o solutie, pe care nu a prezentat-o insa public. Premierul Mihai Tudose a comentat, ironic, ca situatia din Targu Mures este ditamai problema nationala, pe cand adevarata criza este in Ucraina, unde sunt inchise toate scolile romanesti.

Liviu Pop, despre scandalul de la liceul din Targu Mures: O situatie speciala. Nu este atributul ministerul (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a abordat in sedinta de guvern de joi scandalul de la Liceul Romano-Catolic din Targu Mures unde activitatea a fost suspendara din cauza unei decizii in instanta.

PNL cere demisia ministrului Liviu Pop. Care sunt motivele invocate de liberali

Liberalii au anuntat miercuri ca cer demisia ministrului Educatiei, Liviu Pop, prin intermediul unei motiuni simple pe educatie care urmeaza sa fie depusa la Senat. PNL invoca, printre motivele pentru care.

Educatia, confiscata de pesedisti. Pe cine a numit Liviu Pop la sefia inspectoratelor scolare

Liviu Pop a numit inspector scolar un coleg de facultate .

inca o gafa marca Liviu Pop: ministrul Educatiei a felicitat telefonic o alta persoana decat cea pe care a numit-o la conducerea ISJ Arad

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sunat-o personal pe directoarea unui liceu important din Arad, Maria Pascalau, ca sa o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), insa, marti dimineata, a emis un ordin prin care o alta persoana, respectiv inspectorul scolar general adjunct Anca Stoenescu, primeste atributiile de conducere pana la organizarea concursului de ocupare a postului.

Liviu Pop: Elevii si profesorii de la Liceul Teologic Romano-Catolic Targu Mures, arondati la alta scoala

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de Inspectoratul Scolar Judetean Mures, prin care s-a infiintat Liceul Teologic Romano-Catolic LTRC) din Targu Mures, s-a decis arondarea elevilor si parintilor acestui liceu la alta unitate scolara, scrie Agerpres.

Ce se intampla la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures. Explicatiile ministrului Liviu Pop

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Marian Pop, a anuntat joi seara ca in urma primirii motivarii instantei de judecata referitoare la suspendarea executarii deciziei nr. 2017 emisa de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )