Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

B1 B1,
Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu a decis: Pilonul II va fi optional. Aceasta varianta e batuta in cuie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a delcarat, duminica seara, ca Pilonul II de pensii va fi optional, iar aceasta varianta fara doar si poate este batuta in cuie. Precizarile au venit in contextul in care Guvernul a negat in repetate randuri ca ar vrea desfiintarea Pilonului II sau golirea acestuia de continut.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis va fi suspendat, daca nu aplica decizia CCR

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca daca presedintele nu va accepta aplica decizia CCR, risca suspendarea. Asteptam sa mai cugete domnul presedinte Iohannis, vedem ca mai g.

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul.

Adrian Nastase, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa uriasul miting PSD

Adrian Nastase sustine ca mitingul PSD a aratat faptul ca linia de fractura in societatea romaneasca nu mai este cea ideologica sau cea economico-socala, ci una care are la baza axa.

Olguta Vasilescu: Astept ca Iohannis sa se pronunte. Daca nu, e motiv de suspendare; Sunt convinsa ca procesul lui Liviu Dragnea va fi achitat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara la TVR1, legat de decizia CCR, ca daca Iohannis nu se va pronunta la timp si nu o va suspenda pe Laura Codruta Kovesi, s-ar putea ajunge la suspendarea presedintelui.

Olguta Vasilescu: Astept ca Iohannis sa se pronunte. Daca nu, e motiv de suspendare; Sunt convinsa ca Liviu Dragnea va fi achitat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara la TVR1, legat de decizia CCR, ca daca Iohannis nu se va pronunta la timp si nu o va suspenda pe Laura Codruta Kovesi, s-ar putea ajunge la suspendarea presedintelui.

Olguta Vasilescu, la mitingul PSD: Am venit astazi in fata dumneavoastra sa va spun cum arata statul paralel, pentru ca eu l-am cunoscut, mi-a venit acasa

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut in discursul sau de la mitingul PSD ca manifestatia social-democratilor a fost luata in ras, dar numarul foare mare de oameni din Piata Victoriei demasca un sistem care este obisnuit sa lucreze cu manipulare, catuse, cu violenta. Ministrul a afirmat ca a venit in fata oamenilor sa le spuna cum arata statul paralel, sustinand ca ea l-a vazut si l-a cunoscut.

Olguta Vasilescu stie ce solutie se va da in dosarul lui Liviu Dragnea: Sa tarasti un politician de anvergura liderului partidului de guvernamant intr-un proces penibil... nu e normal

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, marti seara, ca este convinsa ca liderul PDL, Liviu Dragnea, va fi achitat in dosarul DGASPC, in care este acuzat de fapte de coruptie, alaturi de fosta lui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3448 seconds )