Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea cere evaluarea tuturor celor 135 de secretari de stat

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea cere evaluarea tuturor celor 135 de secretari de stat

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-a solicitat tuturor ministrilor din cabinetul Tudose evaluarea celor 135 de secretari de stat. Liderul PSD a declarat vineri, in cadrul unei. continuă pe Antena3

LOVITURA NAUCITOARE pentru Guvernul Tudose! DRAGNEA a dat ACUM ORDINUL!

Liviu Dragnea cere evaluarea tuturor celor 135 de secretari de stat.

Dragnea: Guvernul va face o evaluare a celor 135 de secretari de stat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca premierul va face o analiza a celor 135 de secretari de stat din Guvern, care ar trebui sa fie gata intr-o saptamana sau doua.

Ce spune Liviu Dragnea despre evaluarea ministrilor din Guvernul Tudose

Activitatea ministrilor din Cabinetul Tudose urmeaza sa fie evaluata de Comitetul National Executiv ce are loc vineri la Sucevita. intrebat de situatia in care se afla ministrii, Liviu Dragnea a.

Li s-a cerut ministrilor sa faca o evaluare a celor 135 de secretari de stat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National care are loc la Sucevita, ca va fi facuta o evaluare a celor 135 de secretari de stat, ministrii avand termen o saptamana-doua pentru a-i prezenta premierului o analiza.

Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat in Romania (FOTO)

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea este pasionat de masini si detine o gama variata de autoturisme de lux in garajul sau, potrivit autobild. ro. in timp ce Liviu Dragnea se confrunta cu.

Liviu Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ancheta DNA in dosarul Belina: Cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul, Guvernul va sesiza; daca ministrul vine intr-adevar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca, atunci cand ministrul Justitiei va veni cu proiectul de sesizare, Guvernul va sesiza CCR in legatura cu anchetarea de catre DNA a adoptarii unor HG, liderul PSD adaugand: daca ministrul vine intr-adevar, relateaza News. ro.

VIDEO Liviu Dragnea: Este aproape finalizat proiectul reducerii taxelor nefiscale. Am putea renunta la taxa pe hora, o mie de lei

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat vineri seara ca, la nivelul PSD, este aproape finalizat proiectul de reducere a taxelor nefiscale, asa cum s-a promis in campania electorala.

Liviu Dragnea denunta CFR la DNA: Ce l-a nemultumit pe liderul PSD

Inainte de intrunirea Comitetului Executiv al PSD de vineri de la Sucevita, Liviu Dragnea a cerut procurorilor sa ancheteze activitatea de la compania CFR SA, acuzand ca aici se fac contracte, dar fi.

Liviu Dragnea, acuzatii dure: Statul roman plateste milioane de euro unor companii private pentru lucrari neefectuate

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca Romania pierde sute de milioane de euro prin companii de stat obligate sa plateasca unor firme private lucrari neexecutate si a acuzat procurorii de neimplicare.

Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala ar putea fi sesizata asupra unui posibil conflict intre Guvern si DNA

Intrebat daca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala, Liviu Dragnea, care participa la sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Sucevita, a spus ca premierul Mihai Tudose asteapta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )