Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Melescanu: Sa numeasca rapid un ambasador in Israel

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Melescanu: Sa numeasca rapid un ambasador in Israel

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, i-a solicitat, sambata, ministrului de Externe sa faca, foarte rapid, o propunere pentru functia de ambasador al Romaniei in Israel. El a. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Liviu Dragnea, mesaj intepator pentru cei de la PNL

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a comentat ironic joi faptul ca PSD ar fi scazut sub 30%, potrivit unui sondaj IMAS, sustinand ca formatiunea este deja sub 10% si PNL are 51%. Asa este.

Liviu Dragnea, mesaj dur catre SUA: Vrem sa avem beneficii economice de pe urma parteneriatului nostru

Romania va intari parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii dezvoltand si componenta economica, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului. Vom.

Rise Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

RISE Project si Folha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa Guimaraes, ne-a declarat joi ca atat Dragnea cat si Mugurel Gheorghias sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in Brazilia, scrie Rise Project.

RISE Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. RISE Project siFolha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Discursul liderului PSD la Congres. Liviu Dragnea anunta o lege pentru apararea ,,suveranitatii

Suveranitatea Romaniei va fi protejata de legi explicite, dezbatute si votate in Parlament, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului, subliniind ca atacul impotriva propriei tari reprezinta o insulta.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani(VIDEO)

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

Rise Project: Liviu Dragnea ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani, sustine Rise Project,.

Teodor Melescanu, despre declaratiile de unire cu Basarabia adoptate de autoritatile locale: Nu au valoare juridica, nu afecteaza relatiile noastre cu Republica Moldova

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a afirmat sambata, referindu-se la declaratiile de unificare intre Romania si Republica Moldova adoptate de mai multe autoritati locale din cele doua tari, ca acestea sunt expresia unei dorinte a celor care le-au semnat, dar ca nu au valoare juridica si nu afecteaza relatiile Romaniei cu Republica Moldova, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )