Libnet.ro
UNICEF

10:00

Am obtinut bani pentru angajarea a 230 de medici si asistenti in cabinetele medicale din scoli

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am obtinut bani pentru angajarea a 230 de medici si asistenti in cabinetele medicale din scoli

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, astazi, ca municipalitatea a solicitat si a obtinut de la Guvern, prin Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante, buget pentru angajarea unui numar de 230 de medici si asistenti in cabinetele medicale din unitatile scolare. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea a obtinut fonduri pentru angajarea a sute de medici si asistenti in cabinetele medicale din unitatile scolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca municipalitatea a solicitat si a obtinut de la Guvern, prin Ministerul Sanatatii si Ministerul de Finante, buget pentru angajarea unui numar de 230 de.

Ministerul Apararii nu mai are bani pentru plata salariilor. Pe cine acuza MApN pentru aceasta situatie

Ministerul Apararii Nationale a anuntat, printr-un comunicat de presa remis redactiei ROMANIA LIBERA, ca nu mai are bani pentru plata salariilor. Astfel, se va recurge la plati esalonate pentru drepturile salariale, sold, diurne sau norme de hrana.

Ministerul Apararii nu mai are bani pentru plata salariilor

Ministerul Apararii Nationale a anuntat, printr-un comunicat de presa remis redactiei ROMANIA LIBERA, ca nu mai are bani pentru plata salariilor. CITESTE SI: Stire in curs de actualizare.

Dupa scandalul privind Pilonul II, Tudose da asigurari ca sunt bani pentru plata pensiilor

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv National, la Mamaia, ca sunt suficienti bani pentru plata pensiilor. in ceea ce priveste desfiintarea Pilonului II de pensii, seful Executivului a afirmat ca nu exista nationalizare.

Ministerul Apararii nu mai are bani pentru plata salariilor. Ministrul a demisionat. Adrian Tutuianu: Nu l-am informat pe premier despre gravitatea situatiei

Adrian Tutuianu si-a dat demisia, marti dupa-amiaza, din functia de ministru al Apararii Nationale, imediat dupa ce MApN a anuntat ca nu are bani sa plateasca drepturile financiare ale angajatilor sai.

Business report: De unde are Kim Jong-Un bani pentru o bomba nucleara; Romania, cea mai mare crestere economica post aderare; Trei cursuri de schimb valutar la bani, atentie cand folositi cardul in tranzactii internationale

Tranzactie gigant! Producatorul de mezeluri Caroli, cumparat de un grup mexican. Compania Caroli Foods Group a fost preluata de. O noua autostrada in Romania. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere plateste lucrarile pentru un lot din autostrada.

Ministerul Apararii nu mai are bani pentru salarii. Va recurge la plati esalonate

Ministerul Apararii Nationale va recurge la plati esalonate pentru drepturile salariale, solde, diurne sau norme de hrana. in scopul abordarii prudentiale a executiei bugetare, in.

Florin Jianu despre programul Start-up Nation: Incep sa ma ingrijorez! Nu exista in acest moment bani pentru plata proiectelor!

Programul Start-up Nation se afla in impas pentru ca, cel mai probabil, nu vor exista banii necesari pentru finantarea proiectelor admise. Fostul ministru al Mediului de Afaceri si initiatorul prpgramului, Florin Jianu, sustine ca banii necesari ar fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )